Феновете на „Приятели“ са в делириум: Виж какво измислиха специално за тях!

0
282

„Приятели“ отново прикова вниманието на цял свят!

Кой не знае „Приятели„, кой не е гледал шестимата млади хора на онова диванче в „Сентръл Пърк“? Със сигурност хората, които не са, са рядкост, защото този ситком се оказа емблема в жанра.

Приятели
„Приятели“ ще живее вечно

Вече трета година почитателите на сериала имаха възможност да влязат в телевизора и да изживеят миговете, които толкова много са гледали на екран. Всичко това стана възможно благодарение на Friends FEST.

Той се провежда ежегодно в Англия. Първоначално идеята му е била само за веднъж, но когато организаторите виждат колко много фенове има „Приятели“ (Friends) и как билети си закупуват не само англичани, а идват от цял свят хора, решават да стане традиция на Острова.

Friends FEST започва от Лондон и обикаля цялата страна. Посетителите са наистина много, а билетите се изкупуват за отрицателно време.



Какво представлява самото мероприятие?! Пресъздадени са декорите от сериала, при това по блестящ начин. Апартаментите на Моника, Рейчъл, Чандлър и Джоуи, кафенето, таксито на Фийби, всичко…

Когато човек стъпи там, има чувството, че наистина е в „Приятели“. Много от посетителите твърдят, че усещането е уникално, все едно си в телевизора.

„Нямам думи. Цял живот гледам този сериал и сега станах част от него. Плаче ми се от радост, наистина…“ – споделя една от големите почитателки на „Приятели“.

Всяка година има специален гост от сериала. Този път е гостувала Джейн Сибет, известна като Керъл – бившата жена на Рос. Миналата година гост е бил Джеймс Майкъл Тайлър, който беше в ролята на Гюнтер. През 2015 г. пък специален гост е била Маги Уилър, която беше Джанис.

Въпрос на време е да гостува и някой от шестимата главни герои. Може би догодина?!

А ние в България остава да се надяваме, че някой ден ще направят Friends FEST и тук. Това би било сбъдната мечта за милиони българи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.