Намажете с кокосово масло и увийте с фолио! Резултатите са невероятни!

0
668

Прилагайте този метод в продължение на 14 нощи

Знаете ли какви вълшебни свойства притежава добре познатото ви кокосово масло?

кокосово масло
Прилагайте този метод в продължение на 14 нощи

Вероятно сте чували за мнозина от тях, но те наистина са много и не могат да бъдат изброени в няколко реда. Едно от невероятните свойства на вълшебния продукт, каквото е кокосовото масло, е мощният му отслабващ ефект.

Дори и през ум не ви е минавало колко лесно можете да отслабнете в проблемните зони, благодарение на невероятното кокосово масло. Наистина ще останете приятно изненадани от резултата и ще съжалите, че не сте знаели за това му свойство по-рано.
Освен това няма да ви се налага да се лишавате от каквото и да било.

Нужно е просто да отделяте по няколко минути на вечер за прилагането на тази вълшебна процедура с кокосово масло и не след дълго резултатите ще са налице.
Ако вече тръпнете в очакване да разберете как точно трябва да го използвате, за да се преборите с проблемните зони, то ще ви разкрием точно това в следващите редове.



Ето какво трябва да направите:

Първо трябва да си набавите кокосово масло и стреч фолио. Една от най-разпространените козметични процедури е именно увиването със стреч фолио. Благодарение на него не само можете да стопите мазнините в проблемните зони и да подобрите формата им, а и да подобрите текстурата и тонуса на кожата.

Преди да приложите тази процедура, е нужно да си вземете душ. Задължително е обаче да третирате кожата с груба скраб и да упражните по-сериозен натиск. Само така ще успеете да извлечете максимална полза от тази процедура.

Кокосовото масло хидратира по отличен начин кожата, подобрява еластичността й и предотвратява увисването й при загуба на тегло. Казано с други думи върши истински чудеса, но не само за състоянието на кожата ви, а и за фигурата ви като цяло.

След като вече сте си взели душ, изпълнявайки задължителното условие, е време да преминете към прилагането на процедурата. Намажете проблемните зони с кокосово масло и увийте със стреч фолиото. То не трябва да е увито много стегнато, тъй като ще останете така цяла нощ.

Този курс за отслабване трябва да продължи 14 нощи. На сутринта фолиото се развива и можете да си вземете отново душ. Този път не е задължително да ползвате груба скраб. Имайте предвид, че този метод е само допълнение към цялостната борба с наднорменото тегло и не разчитайте той да ви даде отлични резултати, ако не правите нищо друго по въпроса, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.