Внимание! Не изричайте тези фрази, когато се карате с гаджето си!

0
318

Запомнете, че виновните винаги са най-малко двама

Може би не сте наясно с факта, но истината е, че съществуват някои фрази, които не е добре да изричате, когато се карате с гаджето си.

гаджето
Запомнете, че виновните винаги са най-малко двама

Едва ли съществува двойка, която да не се е карала с половинката си. Въпреки всичко някои са изключително жестоки, когато се карат с гаджето си. Изричайки тези фрази, те нанасят сериозни поражения върху отсрещната страна.

Можете да сте повече от сигурни, че ако изречете тези фрази дори само веднъж, то раздялата ви е почти в кърпа вързана. Дори и да не се разделите поради някаква щастлива случайност, то гаджето ви ще е дълбоко наранено. Той или тя със сигурност ще помнят тази обида дълго време, а не е изключено и до живот.

Факт е, че някои двойки се карат доста често, докато други успяват да създадат така желаната хармония помежду си и караниците между тях, са рядкост.
Може би и на вас ви се е случвало по време на скандал да изречете нещо, което не го мислите в действителност.



Психолозите посочват, че обикновено се стига дотам, когато искате да нараните отсрещната страна. Това е вид ответна реакция, тъй като самите вие също се чувствате засегнати по някакъв начин.

Истината обаче е, че трябва да се опитате да избегнете изричането на тези фрази, дори когато сте много сърдити и се карате ожесточено с гаджето си.

Ето кои са те:

Не съм ти ядосана!
Излишно е да казвате, че не сте ядосана на половинката си при положение, че си личи отдалеч, че лъжете. Ако наистина не сте му ядосана, със сигурност няма да отправяте пиперливи коментари и да се заяждате излишно с него. Вместо да се опитвате да прикриете емоциите си, по-добре седнете и обсъдете въпроса като зрели хора.

Ти си виновен!
Добре е да си избиете тази фраза от главата и да проумеете, че във всяка една ситуация, виновните са поне двама. Не е възможно само единият от партньорите да е виновен. Запомнете този неоспорим факт и вместо да вдигате скандали, се опитайте да поемете вашата част от вината. В никакъв случай не го сочете с пръст, заявявайки: „Ти си виновен!“.

Искам да сложим край!
Дори и самите вие не си вярвате, че искате да се разделите. Истината е, че го казвате с надеждата отсрещната страна да не се съгласи с вас. А ако се съгласи, какво ще правите тогава?! Изричате тази фраза само защото сте ядосани, така че по-добре би било изобщо да не го правите, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.