Ето каква съдба е отредила рождената ви дата

0
623

Те се стремят да постигнат съвършенство във всяка една сфера на живота си

Ако искате да научите каква съдба ви е отредила рождената ви дата, не е никак трудно.

съдба
Те се стремят да постигнат съвършенство във всяка една сфера на живота си

Трябва просто да я откриете в следващите редове и да прочетете съответстващата й характеристика.

Не е нужно да правите някакви сложни изчисления или пък каквото и да било друго. Просто открийте рождената дата и научете каква съдба ви отрежда тя. Тук е мястото да посочим, че това гадание е с цигански произход.

То дълго време е предавано от уста на уста. От момента, в който е записано черно на бяло, то се превръща в истински пит заради невероятната му точност.



Е, ако искате да научите каква е вашата съдба, отредена ви от рождената дата, прочетете следващите редове:

Брадва – 22.11 – 21.12
Този знак се води доста рискован. Родените под този знак, са вечните авантюристи и нямат никакво намерение да се променят. Те обаче посрещат изключително смело и уверено всеки нов ден и тръпнат в очакване на приключенията, които ще им поднесе.

Те имат неустоим стремеж към свобода във всичките й прояви.
Техният дар от съдбата е острият ум, който притежават. Освен това е изключително ясен и бърз.
Отличната им интелигентност в съчетание с практичността и разумността им, позволяват на хората родени под този знак да се чувстват спокойни при всякакви обстоятелства.

Въпреки всичко брадвите са сочени за доста надеждни хора. Физически те често са доста силни личности. Склонни са обаче често пъти да злоупотребяват с вродената им издръжливост.

Подкова – 22.12 – 20.01
Дарът, с който съдбата е дарила тези хора, е неизчерпаемият ентусиазъм, който притежават. За тях са много характерни яркото възприятие и високата интензивност на чувствата. Тези хора се определят като изключително верни приятели. Те са готови да ви се притекат на помощ по всяко едно време на денонощието и при всякакви обстоятелства.

Другата характерна черта за тях е постоянството им. Те се стремят да постигнат съвършенство във всяка една сфера на живота си. В същото време те обикновено са безстрашни и изключително смели хора. Могат дори да рискуват живота си, за да спасят непознат човек.

Често пъти те или получават твърде много от живота или пък губят прекалено много. Твърде успешни са на работното си място, защото знаят как да работят качествено. Винаги намират начин да реализират проектите си.

По отношение на здравето, техните най-слаби места са венците, зъбите и гръбнакът, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.