На какъв смесител за мивка да се спрем?

0
363

На какъв смесител за мивка да се спрем?

Основната роля на смесителя за мивка е  да осигурява вода, която е с желана температура, благодарение на смесване на топлата и студената вода в избрано съотношение.

смесител Когато се избира смесител за мивка, трябва да се вземат предвид няколко важни фактора:

Да знаете къде точно ще сложите смесителя – в банята или в кухнята.

На пазара има огромно разнообразие от модели смесители за кухня и баня. Смесителите за кухня от Gaudi DS ще ви впечатлят с качество, визия и достъпни цени. За банята потърсете модел, който да е съобразен с големината на мивката.

Да сте наясно къде трябва да се монтира смесителя – на стената или на мивката.



Понякога от невнимание избираме непоходящ модел смесител, който не пасва на мястото, на което трябва да се монтира.

Да съчетаете практичност и естетика

Не е препоръчително да избирате екстравагантните модели смесители, които не липсват на пазара. Имайте предвид, че независимо къде е монтиран, смесителят се използва по много пъти на ден и е добре да е лесен за използване.

При смесителите с две кранчета е малко сложно да нагласите температурата на водата така, че да е еднаква всеки път, когато ви потрябва. Това може да се постигне при смесителите с една ръкохватка.

Някои смесители имат термостати и затоплят водата при пускане. Не е необходимо да си купувате такъв, ако използвате централна топла вода. Този модел смесители са по-подходящи за вили, къщи и жилища под наем.

На пазара все по-масово се предлагат и сензорни смесители, тъй като тенденцията през последните години е умните устройства у дома да улесняват максимално живота ни. Фотоклетката им реагира при движение и пуска водата. Тези смесители са на доста висока цена и рядко се използват в домашни условия.

Какъвто и смесител да изберете, не пренебрегвайте факта, че трябва да е удобен за използване от всички членове на семейството.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.