Ето как да се гримирате като Меган Маркъл (стъпка по стъпка)

0
405

Със сигурност много жени искат да имат грима на херцогинята

Няма никакво съмнение, че за кратко време Меган Маркъл успя да надмине Кейт Мидълтън и да се превърне в модна икона за много жени по света.

Меган Маркъл
Със сигурност много жени искат да имат грима на херцогинята

Меган Маркъл е една от малкото известни личности, които залагат на естествената красота. Тя просто умее да подчертае красотата си с грима, а не залага на натрапващ грим. Гримът на херцогинята се превърна в истинска сензация на сватбата й, когато целият свят впери поглед в нея.

Тя несъмнено е много далеч от тежките техники за контуриране тип а ла „Ким Кардашиян“, не залага и на кукленските мигли като руските милионерски наследници, нито пък търси обем на устните като Анджелина Джоли.

Ако и вие одобрявате начина на обличане и гримиране на Меган Маркъл и искате да се доближите поне малко до външния й вид, то тогава тези съвети ще са ви от полза.
В следващите редове ще ви разкрием как можете да се гримирате като херцогинята на Съсекс стъпка по стъпка.



Както вече стана ясно сватбеният грим на Меган Маркъл е дело на изкусния британски гримьор Даниел Мартин.
Този грим е повече от разкошен, тъй като подчертаваше по естествен начин чертите на булката и не се натрапваше.

Този грим спечели милиони жени по света най-вече с луничките на булката – между другото, те са изключително актуален тренд за лятото.
Първото и най-важно нещо за постигането на перфектен грим, е свежата кожа. Според гримьора, е нанесено само малко количество коректор в зоната около очите, за да я изсветли.

Бихте могли да нанесете и BB крем със супер лека текстура. Той само ще подхрани допълнително кожата ви, което няма да е излишно. Разбира се ще изсветли и с една идея тона.
В зоната около очите, отстрани на носа и устните се нанася коректор със средна покривност. Мартин съветва да прелеете чертите на коректора с помощта на безименния пръст чрез леко потупване.

Време е да нанесете основния фокус на грима – очите. Даниел Мартин разкрива, че е поставил около очите на Меган Маркъл сив цвят. Той е съсредоточен върху горния и долния подвижен клепач. Цветът е концентриран в коренчетата на миглите, а нагоре изсветлява. Той е нанесен с пухкава четка.

Следва нанасянето на няколко слоя спирала върху миглите. Забравете за извиването им, екстеншъните и най-вече за изкуствените мигли. Накрая гримьорът е подчертал веждите на херцогинята с топъл нюанс в прахообразна форма.

Върху скулите на Меган Маркъл пък е нанесен прасковен руж с леки отблясъци. Устните са завършени с лек розов тон, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.