Неподозирани приложения на кислородната вода

0
403

Със сигурност ще останете много доволни от някои от тях

Кислородната вода може да бъде намерена във всяка аптека, струва жълти стотинки, а в същото време може да свърши истински чудеса.

кислородната вода
Със сигурност ще останете много доволни от някои от тях

В следващите редове ще ви разкрием за какво можете да използвате кислородната вода. Безспорен факт е, че тя има невероятни приложения, които вероятно дори не са ви минавали през ума. Тя може да бъде използвана не само за медицински и козметични цели, а дори и за почистване.

Разбира се всеки е наясно с факта, че тя е едно от най-добрите средства за почистване на рани. Но това е само едно от множеството й чудодейни приложения.

Ето и списъка с малко познати, но пък изключително ефективни начини за приложението на кислородната вода у дома:



Срещу запушен нос
Имайки предвид, че вече сме в сезона на вирусите и настинките, все по-често ще ви се случва да сте със запушен нос. В такива случаи на помощ идва добре познатата кислородна вода. Достатъчно е да добавите само една капачка от нея към чаша вода и да изплакнете носа си. Резултатът е мигновен. Имайте предвид, че тази процедура може да ви избави не само от запушения нос, а и от настинката.

Унищожаване на вирусите
Това приложение на кислородната вода ще ви е много полезно като се има предвид, че се намираме в сезона на вирусите и настинките. За да се избавите от обикновената настинка, е достатъчно да направите само едно нещо. А то е да капнете по 3 капки кислородна вода във всяко едно от ушите. Имайте предвид, че благодарение на този метод ще се избавите от настинката още на следващия ден. Можете да прилагате този метод и за изчистването на ушната кал.

Унищожаване на микроби
За да се избавите от всички микроби и бактерии в дома си, е достатъчно да добавите 500 мл. кислородна вода към 3.5 литра вода. Изсипете разтвора в подходящ съд и пръскайте периодично въздуха в жилището си с него.

Извличане на пестициди
Всеки е наясно с факта, че в плодовете и зеленчуците се съдържат голямо количество пестициди. За да се избавите от тях си направете разтвор от 700 мл. вода и 60 мл. кислородна вода и ги измийте с него.

При зъбобол
Кислородната вода може да ви помогне да се избавите от силен зъбобол. За целта трябва да смесите равни количества кокосово масло и кислородна вода и да изплакнете устата си с тази смес. Няма никакво съмнение, че тя ще успокои мигновено болката ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.