Тази вълшебна маска за лице ще ви върне младостта

0
328

Още след първото й приложение ще изглеждате като от корица на списание

Със сигурност всяка дама би искала да разполага под ръка с вълшебна маска за лице, която да върне младостта й.

маска за лице
Още след първото й приложение ще изглеждате като от корица на списание

Е, мили дами, имаме добра новина за вас. Такава маска за лице наистина съществува. При това можете да си я приготвите в домашни условия, без това да се натежава на месечния ви бюджет.

Вероятно и вие имате позната, която често пъти бъркат с приятелка или сестра на дъщеря й. Е, спрете да й завиждате, защото не след дълго и вас ще започнат да ви бъркат. Оказва се, че перфектният вид на кожата се дължи не само на гените, а и на правилната грижа за нея. Тук е много важно да направим уточнението, че правилна грижа не означава задължително скъпа козметика.

В основата на тази вълшебна маска за лице, е добре познатият ви желатин, който можете да си купите от всеки хранителен магазин. Не се съмнявайте дори и за миг, че добрата домашна козметика може успешно да се конкурира с елитната. Често пъти тя дори я превъзхожда и то по много начини.



Тази домашна маска неслучайно е наречена „черен ботокс“. Факт е, че след употребата на тази маска за лице, кожата става коренно различна. Не е изключено да постигнете значително по-добър ефект, отколкото след като сте били на скъпи процедури в козметичния салон.

Цялото вълшебство на тази маска се дължи на основната й съставка – желатинът. Той е естествен източник на редица полезни за кожата вещества. В желатина се съдържат белтъчини, кератин, микроелементи, аминокиселини, витамини и др. Да не забравяме и присъствието на колаген в неговия състав. Именно той е този, който изглажда бръчките и увеличава значително еластичността на кожата.

Казано с други думи, желатинът е незаменимо средство за справяне с повяхналата под напора на годините кожа.
Достатъчно е да прилагате тази вълшебна маска за лице веднъж в седмицата, за да изглеждате по-млада, освежена и заредена с енергия.
Преди процедурата задължително си направете парна баня. Още след първото приложение на маската, лицето ви ще изглежда като от корица на списание.

Нуждаете се от следните продукти, за да си я приготвите:
2 ч.л. прясно мляко или вода
1 таблетка активен въглен
1 ч.л. животински желатин

Стрийте активния въглен на прах, добавете желатина, а накрая и студеното прясно мляко. Разбъркайте добре. Не се притеснявайте, че желатинът не се разтваря. Сложете маската за 15 секунди в микровълновата и разбъркайте до пълното разтваряне на желатина. След като маската се охлади я нанесете, втривайки в порите с твърда четка или пръсти. Оставете я да изсъхне за 15 минути, след което внимателно я „отлепете“, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.