Тайните на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл за перфектна визия

0
268

Не е никак трудно гардеробът ви да изглежда строг и елегантен

Едва ли има дама, която да не завижда на перфектната визия на херцогините Кейт Мидълтън и Меган Маркъл.

Кейт Мидълтън
Не е никак трудно гардеробът ви да изглежда строг и елегантен

Със сигурност не е никак лесно да си модна икона, която всеки следи под лупа. Погледите на всички са насочени към тях и поради тази причина те трябва да изглеждат винаги безупречно.

Двете снахи на британското кралско семейство – Кейт Мидълтън и Меган Маркъл безспорно могат да бъдат причислени към иконите на модата. Ако искате да изглеждате стилно, но в същото време сдържано, можете да създадете свой гардероб по подобие на двете херцогини. Няма да ви е никак трудно.

В следващите редове ще ви разкрием някои от правилата, които Кейт Мидълтън и Меган Маркъл следват неотлъчно, за да изглеждат перфектно. Ето ги и тях:



Подходящ цвят на дрехите
Много е важно да изберете най-подходящият за вас цвят на дрехите. Стилистите следват правилото за студени и топли цветове по аналогия на сезоните. Така например за есента са много подходящи дрехите в цялата палитра на есенните листа и небе. Зимата пък залага на черни, синкави и сивкави оттенъци.

Небрежен стил
Дори и двете кралски снахи понякога залагат на небрежния стил в облеклото. Разбира се това се случва единствено тогава, когато нямат официални ангажименти. При това външният им вид остава строг. За да постигнете този ефект се нуждаете от прави дънки в тъмно син цвят и бяла риза с класическа кройка.

Рокли с цветни мотиви
Флоралните мотиви са подходящи както за летните романтично разкроени рокли, така и за тоалетите за коктейл. В случай, че сте горда притежателка на идеална фигура като двете кралски снахи, можете да заложите на права кройка или дори на рокля по тялото.

Палто
В арсенала на кралските снахи има основно едноцветни класически палта. Те не само подчертават женствеността, а и изглеждат перфектно в съчетание с рокля в миди вариант. Освен това са отличен избор за дъждовното време в преходния сезон. Кейт Мидълтън и Меган Маркъл допълват строгата кройка на палтата с оригинална шапка, която съвпада по цвят.

Червена рокля
Излишно е да се страхувате от този цвят рокля. Монохромната рокля изглежда безупречно и несъмнено ще успеете да привлечете погледите върху себе си. Ако трябва да изберете подходящо облекло за специален повод и дрескодът позволява червения цвят, не се колебайте. Заложете смело на него. Много е важно обаче да откриете точния нюанс, който ще подхожда най-добре на цвета на кожата ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.