Тайните на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл за перфектна визия

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Не е никак трудно гардеробът ви да изглежда строг и елегантен

Едва ли има дама, която да не завижда на перфектната визия на херцогините Кейт Мидълтън и Меган Маркъл.

Кейт Мидълтън

Не е никак трудно гардеробът ви да изглежда строг и елегантен

Със сигурност не е никак лесно да си модна икона, която всеки следи под лупа. Погледите на всички са насочени към тях и поради тази причина те трябва да изглеждат винаги безупречно.

Двете снахи на британското кралско семейство – Кейт Мидълтън и Меган Маркъл безспорно могат да бъдат причислени към иконите на модата. Ако искате да изглеждате стилно, но в същото време сдържано, можете да създадете свой гардероб по подобие на двете херцогини. Няма да ви е никак трудно.

В следващите редове ще ви разкрием някои от правилата, които Кейт Мидълтън и Меган Маркъл следват неотлъчно, за да изглеждат перфектно. Ето ги и тях:Подходящ цвят на дрехите
Много е важно да изберете най-подходящият за вас цвят на дрехите. Стилистите следват правилото за студени и топли цветове по аналогия на сезоните. Така например за есента са много подходящи дрехите в цялата палитра на есенните листа и небе. Зимата пък залага на черни, синкави и сивкави оттенъци.

Небрежен стил
Дори и двете кралски снахи понякога залагат на небрежния стил в облеклото. Разбира се това се случва единствено тогава, когато нямат официални ангажименти. При това външният им вид остава строг. За да постигнете този ефект се нуждаете от прави дънки в тъмно син цвят и бяла риза с класическа кройка.

Рокли с цветни мотиви
Флоралните мотиви са подходящи както за летните романтично разкроени рокли, така и за тоалетите за коктейл. В случай, че сте горда притежателка на идеална фигура като двете кралски снахи, можете да заложите на права кройка или дори на рокля по тялото.

Палто
В арсенала на кралските снахи има основно едноцветни класически палта. Те не само подчертават женствеността, а и изглеждат перфектно в съчетание с рокля в миди вариант. Освен това са отличен избор за дъждовното време в преходния сезон. Кейт Мидълтън и Меган Маркъл допълват строгата кройка на палтата с оригинална шапка, която съвпада по цвят.

Червена рокля
Излишно е да се страхувате от този цвят рокля. Монохромната рокля изглежда безупречно и несъмнено ще успеете да привлечете погледите върху себе си. Ако трябва да изберете подходящо облекло за специален повод и дрескодът позволява червения цвят, не се колебайте. Заложете смело на него. Много е важно обаче да откриете точния нюанс, който ще подхожда най-добре на цвета на кожата ви, пише zajenata.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар