Месечен хороскоп Овен – декември 2018

0
317

И през този месец късметът няма да ви изостави

Тъй като само след няколко дни декември ще почука на вратите ни, ще ви представим точния месечен хороскоп, който ще разкрие какви изненади ви е подготвил новият месец.

месечен хороскоп
И през този месец късметът няма да ви изостави

Ето какво очаква всяка една зодия според точния месечен хороскоп:

При все, че Годината на кучето е към края си, това далеч не означава, че късметът ще изостави представителите на зодия Овен. През този месец вие ще сте изпълнени с енергия и жизненост. На хоризонта се задават множество нови срещи. Няма да ви липсват и любовни приключения.
От изключителна важност е във вихъра на събитията да не пропуснете да обърнете подобаващо внимание на човека, от когото се нуждаете неистово.

Освен всичко друго, би било добре да намерите време, в което да отделите повече внимание на външния си вид. Не спирайте да се самоусъвършенствате и в най-скоро време съдбата ще ви възнагради за усилията ви. Здравето няма да ви предаде през месец декември. Новогодишните празници ще ви донесат зашеметяващи емоции.



Любов и семейство
Любовните ви романи през декември ще са с преходен характер. Все пак някои от вас ще имат щастието да срещнат истинската любов. Колкото и невероятно да ви звучи, това ще се случи съвсем изненадващо и в момент, в който най-малко сте го очаквали.
Онези от вас, които са в сериозна връзка, трябва да се пазят от измама или предателство. Не е изключено съперник или съперница да се навъртат наоколо, очаквайки своя миг. Необходимо е да прекарате повече време с любимия си човек и да поговорите за страховете си.

В повечето семейни двойки ще цари хармония и любов. Голяма част от вас ще са заети с приготовленията за Нова година. Опитайте се да уредите старите разногласия и да разрешете проблемите, които отдавна не ви дават мира, преди настъпването на празниците. Направете го без крясъци и скандали, за да може семейството да влезе дружно в Новата година.

Финанси и кариера
Не концентрирайте цялото си внимание върху служебните си задължения и не се стремете към напредък в кариерата. В този период няма да има повишение или пък някаква невероятна финансова печалба. Забавете малко темпото и се погрижете за нервите си.

Здраве
При все, че времето застудя, здравето ви ще е в перфектно състояние. Дори множеството вируси ще ви подминават. Ще намерите лек за проблемите, които не ви дават мира от доста време насам като болките в гърба или тежестта в краката, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.