Какво разкрива денят от седмицата, в който сте родени (I част)

0
510

Добре е да сте наясно с тези подробности

Денят от седмицата, в който сте родени, не е никак случаен.

денят
Добре е да сте наясно с тези подробности

Колкото и невероятно да ви звучи, той има определяща роля за живота ви като цяло.

За всекиго е ясно, че носи късмета от момента на появата си на бял свят. Още от древни времена българите гадаели какъв ще е късметът на човек, каква ще е съдбата му и каква личност ще е в зависимост от деня от седмицата, в който се е родил.

В следващите редове ще научите защо е хубаво, ако сте се появили на бял свят в понеделник и защо вторникът не е сред най-обичаните дни.
Оказва се, че късметът на човек за раждане, работа, вдигане на сватба, празнуване и др., работи различно в различните дни от седмицата.



Вероятно и вие сте усещали, че понякога имате късмет във всяко едно отношение в определени дни, а в други сякаш никакъв го няма. Ето какъв е скритият смисъл, в който е заключена загадката на всичко онова, което ви се случва:

Понеделник
По принцип първият ден от седмицата се възприема като „полазен“ ден. Смята се, че както ви тръгне този ден, така ще ви върви през цялата седмица. Именно поради тази причина се вярва, че е добре на този ден да не се дава, а да се взима. Не се ядосвайте в този ден и не се карайте с никого. Вярвало се, че ранното ставане в понеделник, е залог за успех.

Никога не забравяйте, че времето в този ден е ценно и не трябва да се пилее. Успехът на понеделник се крие именно в ранните му часове.

Вярва се, че детето, родено в понеделник, ще е обичливо, с хубави очи и лице. Освен това ще е кротко, ще има много любов, а животът му ще е хубав. Що се отнася до влиянието на звездите, луната и други, понеделникът се смята за независим.

Вярвало се, че ако в понеделник някой влезе с празна стомна в дюкян, цялата седмица ще е каръшка. В случай, че се налага да се отложи началото на нещо, то в никакъв случай не трябва да се отлага за вторник, а за сряда.

Понеделник е денят, в който е препоръчително да се влезе в нова къща. Смята се, че ако някой почине в понеделник, ще повлече много хора след себе си. Освен това на този ден не трябва да се взимат яйца от полога, тъй като кокошката ще започне да снася на друго място. Вярвало се още и че, ако в първия ден от седмицата времето е хубаво, още на другия ще се развали, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.