Страшните тайни на „Дисни Уърлд“ (III част)

0
293

Вероятно вече ще гледате с други очи на увеселителните паркове

 

"Дисни Уърлд"
Вероятно вече ще гледате с други очи на увеселителните паркове

В последната част от този материал ще ви разкрием оставащите страшни тайни от света на „Дисни Уърлд“.

Вероятно от разкритията, направени дотук, сами сте се убедили, че на актьорите в „Дисни Уърлд“ никак не им е лесно.

Ето и останалите страшни тайни от „Дисни Уърлд“

Факт №8
Преобладаващата част от момичетата си мечтаят да носят големи и разкошни рокли като на любимите им принцеси. Актрисите обаче разкриват, че костюмите не са никак удобни, а това до известна степен прави работата им опасна. Те не само се потят по цял ден, а и умират от студ в мразовитите дни, тъй като носят едни и същи рокли.



Освен това често пъти получават сериозни наранявания. Сред най-честите травми на принцесите, са извадени раменни стави и счупени капачки на коленете. А и да не забравяме, че посетителите не винаги са дружелюбни.

Факт №9
Кариерата им в света на Дисни е твърде кратка. Освен това едва ли някоя от актрисите съжалява за това като се има предвид фактът, че работата им не е високо платена. А и както вече стана ясно, условията за работа в увеселителния парк, са изключително тежки.
Първо е нужно по цял ден да се усмихвате и да сте в роля, без каквато и да било възможност да поседнете, за да си починете.

Изглежда, че да си принцеса в света на Дисни е истинско мъчение

Работят и в пек и в мраз с един и същ костюм, а за капак актьорите получават твърде ниски възнаграждения. Поради тази причина повечето актриси не се задържат дълго време в парка. Дори и да обожават работата си, пределната възраст за принцеси, е 27 години, а след това е време да излязат в пенсия. Преобладаващата част от актрисите са на възраст между 18 и 23 години.

Факт №10
Изискванията са плашещо високи. Изключително е трудно да получите работата, но още по-трудно е да я задържите. Актьорите наистина трябва да отговарят на много изисквания. Така например всяка една от принцесите на „Дисни Уърлд“ има брояч, монтиран на крака й. той отчита с колко хора е комуникирала принцесата през деня.

Всяка от принцесите има норматив, който трябва да спази. Тя трябва да се срещне със 172 души на всеки час. Това означава, че на всеки човек отделя средно по 30 секунди, за да може да покрие дневния критерий. Освен това всеки от членовете на екипа преминава през повторно прослушване на всяко шестмесечие. По този начин всеки от служителите доказва пред комисията, че все още е годен за работа.

За финал всяка принцеса може да бъде уволнена не защото не си върши работата, а дори и заради най-малкия проблем с външния вид като например пъпка по лицето. Ако пък качи килограми, сами се досещате, че ще бъде изритана по възможно най-безпощадния начин, пише dama.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.