Кралското семейство нанесе тежък удар по Меган Маркъл

0
450

Херцогинята ще трябва да наведе глава и да влезе в релси

Британското кралско семейство нанесе поредния си тежък удар по новоизлюпената снаха – Меган Маркъл.

Меган Маркъл
Херцогинята ще трябва да наведе глава и да влезе в релси

Меган Маркъл и принц Хари бързо успяха да се превърнат в любимци на британците. Основната причина за това сякаш се превърна бунтарският им нрав. Те предпочетоха да не спазват стриктно протокола и да погазят редица традиции.

Отначало това неподчинение се нравеше на британците, но очевидно херцозите на Съсекс си позволяват повече, отколкото е нужно и своеволията им могат да им изиграят лоша шега.
Припомняме, че двамата влюбени започнаха да показват характер още преди да се венчаят официално.

Противно на всички правила, те се показваха на публични места хванати за ръце. Нещо, което никой до този момент не си бе позволявал. Дори Кейт Мидълтън и принц Уилям, които в редки случаи също си позволяват да нарушават протокола, не си позволиха волността да се покажат хванати за ръце на публично място, преди сватбата.



Отначало чувствата, които демонстрираха Меган Маркъл и принц Хари предизвикваха възторг сред британците. Постепенно обаче това им поведение започна да се превръща в трън в очите на хората и дори нещо повече – да ги дразни.
В последно време в мрежата се появяват все повече негативни коментари по този въпрос.

Те бяха капката, която преля чашата и накара съветниците на младото семейство да влязат в своята роля. Съветниците им напомниха, че това им поведение може да им навреди доста сериозно на репутацията. Именно поради тази причина те ги посъветваха да не се държат за ръце всеки път, когато се появяват на обществено място, особено на официални събития, на които са били поканени изрично.

Като пример за поведение, кралските съветници посочили на младата двойка кралица Елизабет Втора и нейният съпруг – принц Филип. Вероятно ще ви е трудно да се сетите за момент, в който кралицата и съпругът й, са демонстрирали публично чувствата си. Разбира се не е изключено за толкова дълго време на трона, кралицата да си е позволила да излезе от протокола, демонстрирайки чувства към съпруга си, но това са били единични случаи.

При Меган Маркъл и принц Хари нещата сякаш стоят точно обратно – те не пропускат възможност да демонстрират чувствата си.
Другият важен проблем, който е на път да изиграе лоша шега на бившата актриса, са тоалетите, с които тя се кипри. Херцогинята не спира да демонстрира колко е заможна. Това накара британските медии да пресмятат в цифри колко струва на данъкоплатците всеки един от тоалетите, които тя облича.

Заради явното разхищение, което тя не спира да демонстрира, мнозина я нарекоха Мария Антоанета, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.