Специалисти издадоха златните правила за печалба от тотото

0
684

Не ви остава нищо друго, освен да опитате късмета си

Специалисти издават, че това са шестте златни правила за печалба от тотото, които действат безотказно.

тотото
Не ви остава нищо друго, освен да опитате късмета си

Що се отнася до финансови печалби и най-вече до такива от тотото, то никога не знаете кога ще ви излезе късметът.

Това, което трябва да знаете е, че той се крие в числата, които са свързани по някакъв начин с вас. Поради тази причина вземете лист и химикал и направете нужните изчисления, които могат да ви донесат големи печалби от тотото.

На листа напишете на първо място броя на буквите на първото ви име. На втора позиция отбележете номера на месеца, в който сте роден и го умножете по две. Така например ако сте родени през март, това означава, че на листа трябва да напишете 3х2.



След като напишете тези две важни подробности на листа, вдигнете поглед и го насочете към часовника. Вижте колко е часът. Ако часовникът сочи 12:10, това означава, че върху листа трябва да отбележите числото 12. Много е важно да знаете, че се записва само часът, без минутите.

На четвъртата позиция отбележете броя на буквите на заглавието на любимия ви филм. Пребройте ги правилно, да не пропуснете някоя от тях.

На пета позиция, трябва да нанесете число на принципа на случайността. Вдигнете отново поглед и го фокусирайте върху календара. Запишете първото число, което видите на календара, щом насочите поглед към него.

Последната, шеста позиция е отредена за сбора от последните четири цифри на мобилния ви номер.

Е, както виждате не е никак сложно. Незнайно защо, след щателни наблюдения, специалистите са стигнали до извода, че тази формула наистина работи и действа безотказно в уцелването на печалби от тотото.

Разбира се това далеч не означава, че още първият път, щом приложите този трик, ще станете милионер. Трябва да имате търпение. Освен това сами разбирате, че някои от числата, които споменахме по-горе, ще се менят всеки път, щом решите да играете тото.

Поради тази причина ще е нужно отново да си отделите пет минути и да ги пресметнете на спокойствие. След като вече сте наясно с указанията за печалба от тотото, дадени от специалисти, не ви остава нищо друго, освен да действате.

Със сигурност някой ден късметът ще се усмихне и на вас и ще имате възможността да сбъднете всичките си мечти. Вероятно, когато сте си мечтали, винаги сте започвали с фразата: „Ако имах пари, щях да направя…“. Е, сега вече шансът ви да спечелите от тотото е много по-голям, така че дерзайте, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.