Тези женски имена са заредени с положителна енергия

0
900

Всяко от тях дава допълнителен чар на притежателките си

Оказва се, че някои женски имена, са заредени с положителна енергия.

имена
Всяко от тях дава допълнителен чар на притежателките си

Ако искате да научите кои са тези имана, можете да го на правите в следващите редове.

Тези имена не само правят по-голямо впечатление от останалите, а носят и значително по-силен заряд с уникалното съчетание от символи със скрит смисъл. До голяма степен те вдъхват на притежателките си силна енергия и им дават определена харизма.

Ето кои са тези имена:



Александра
Специалистите твърдят, че всички имена, започващи с първата буква от азбуката носят положителен заряд. В превод от гръцки това име означава „защитничка“, „смела“. Това до известна степен превръща тези дами в изключително смели, борбени и инициативни. Те са способни да отстояват правотата си докрай и нищо не е в състояние да ги убеди в обратното. Когато знаят, че са прави, могат да спорят, докато не докажат правотата си.

Анна
Повторението на буквите в началото и края на това красиво женско име го окичва с интересна харизма. Те никога не остават незабелязани. В превод, името означава „благодат“. Тези дами не само са красиви, а и изключително интелигентни личности, поради което винаги биват високо оценени.

Виктория
В превод името означава „победа“, което означава, че дамите, които го носят, са родени победителки. Те не се отказват лесно от целите си, напротив – преследват ги докрай. Наясно са какво искат и винаги държат да са в центъра на събитията. Не се притесняват от това колко време ще им отнеме постигането на целта. За тях важното е в крайна сметка да я постигнат. Не жалят нито сили, нито средства.

Екатерина
В превод името означава „чистота“. Това е и една от причините тези дами да са не само справедливи и изключително магнетични личности, а и много силни. Почти нищо не е в състояние да ги сломи. Никой не е в състояние да остане безучастен към тяхната красота и мистерия. Всъщност мистерията, с която са обвити понякога доста стряска хората около тях. Малцината, които имат възможността да ги опознаят отблизо обаче, са наясно, че те наистина са прекрасни хора.

Ирина
Това име е с древногръцки произход и в превод означава „мир“. Дамите, които го носят, наистина са много добри и миролюбиви. Те биха дали всичко от себе си, за да предотвратят скандал. Можете само да завиждате на мъжете, които имат до себе си такава брачна партньорка, защото наистина са невероятни. Освен това винаги са в готовност да помогнат, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.