Проф. Филипов представя последните новини за извънземните

0
1046

Проф. Филипов гостува в предаването „Без формат“ на Etv Haskovo. Двамата с водещата Христина Котларска говорят за извънземните и за ООН

Проф. Филипов

Бъдещето на човечеството е да се търсят контакти с извънземния разум.

До момента е създадена СЕТИ. СЕТИ търси радиосигнали в Космоса и вече е намерила. За тях разказа миналата година Имън Ансбро по време на Световната конференция за НЛО в Хасково.

В науката вече е въведен нов термин, който замества НЛО. Извънземните се наричат „неидентифицирани аерокосмически феномени“.

През 1978 г. представители на държавата Гренада се обръщат към представители на ООН с предложение да се създаде комисия или структура. Нейната задача да бъде контакти на държавно ниво с военни и други структури, за да бъдат разсекретени документираните контакти с извънземните.



Предложението е подкрепено от астрофизика проф. Хайник, който е един от активните участници в Синята книга на Пентагона. Взето е решение още същата година президентът на Гренада, заедно с представители на ООН да сформират подобна структура.

През 1947 г. НЛО прави катастрофа в Розуел. Още оттогава правителството на САЩ е станало твърде запознато с извънземните. Освен тях с информация са разполагали руското и английското разузнаване. Съответно Чърчил и Сталин.

Проектът не се реализира. Още през 1979 г. САЩ организира преврат в Гренада и нейният президент е убит.

Хрусчов и Кенеди са имали близки отношения. Една от основните теми, които обсъждали, била за НЛО. Кенеди искал да разсекрети информацията за извънземните и заедно с руснаците да разработят съвместни проекти. След това е убит. Говори се, че точно поради тази причина някой е решил да го ликвидира, за да бъде опазена информацията за НЛО.

През 1992 г. се провежда мащабно съвещание в Будапеща. През есента на същата година се провежда и в Мюнхен. След двете мероприятия е изготвена петиция до ООН с искане за разсекретяване. Но ООН не дава никакъв отговор.

През месец октомври 2018 г. е проведена среща в Москва. Неин инициатор е Китайската космическа агенция. Освен проф. Филипов са участвали представители от Аржентина, Бразилия, САЩ, Англия, Италия, Унгария и от Китай.

Направено е предложение за създаване на Световен консорциум за извънземни контакти. Целта отново е в ООН да бъде сформирана група, която да издейства разсекретяване на контактите с НЛО.

Още изключително любопитни факти ще научите от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.