Седмичен хороскоп на Алена за периода 08-14 юли (I част)

0
1122

Можете да постигнете това, за което отдавна мечтаете

 

седмичен хороскоп
Можете да постигнете това, за което отдавна мечтаете

Точният седмичен хороскоп ще ви разкрие всички проблеми и приятни моменти, пред които ще бъдете изправени през следващите дни.

Какво вещае точният седмичен хороскоп за всяка една зодия, можете да научите в следващите редове:

Овен
Не се притеснявайте, ако ви предстои професионална изява, ще се представите повече от добре. Този период е изключително подходящ за провеждането на делови преговори, установяване на нови контакти и сключване на договори. Колкото и невероятно да ви звучи, няма да имате никакви пречки. Малък проблем може да се породи единствено от нежеланието ви да си сътрудничите с останалите ви колеги.

Телец
Имате отличната възможност да постигнете онова, за което мечтаете отдавна, вещае точният седмичен хороскоп. В никакъв случай обаче не използвайте сила за постигането на целите си. Бъдете по-меки и дипломатични. Водете диалог и проявявайте разбиране. Със сигурност не всичко ще върви по мед и масло. Предстоят ви немалко напрегнати моменти. Хората около вас сякаш са се наговорили и няма да спрат да ви предизвикват, за да реагирате бурно. Не се поддавайте на манипулациите им.



Близнаци
В личен план ви предстоят редица приятни моменти и изживявания. На работното ви място пък всичко ще върви нормално. Общуването ви с околните ще е доста ефективно. В този ред на мисли се опитайте да проведете възможно повече разговори, защото всички те ще са ви от полза. Не е изключено да получите и доста интересна информация, която ще разшири кръгозора ви. Информацията може да е свързана с обучение, пътуване или пък за развитие в професионален план.

Научете какво ви очаква през новата седмица

Рак
Обърнете сериозно внимание на въпросите, които владеят мислите ви в последно време. Какъвто и да е проблемът на дневен ред, той несъмнено ще ви създаде напрежение. Мислете трезво и въведете ред в нещата. Изяснете си максимално ситуацията, за да можете да се освободите от част от напрежението. Ако ви предстои вземане на важно решение, то най-добре е да го направите в сряда.

Лъв
Вашето внимание ще бъде съсредоточено най-вече в отношенията ви – не само в интимен, а и в професионален план. Преживяванията ви до голяма степен ще зависят от хармоничността на връзката ви, както и от степента, до която сте готови да направите компромис в името на мира и спокойствието. Има вероятност при някои представители на зодията значима връзка да претърпи сериозна промяна.

Дева
Предстои ви вземането на важно решение, свързано с финансите ви или с материалното ви положение. Не е изключено пред вас да се открие нова възможност за придобиване на собственост или пък да установите успешно сътрудничество.
Най-добра реализация ще постигнат онези представители на зодията, които се занимават с търговия, интелектуален труд или публични изяви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.