Седмичен хороскоп за периода 5-11 август – Близнаци и Рак

0
695

Предстоят запомнящи се и емоционални преживявания

Според точния седмичен хороскоп някои представители на зодиака ще запомнят тази седмица с много приятни емоции, романтични и сантиментални преживявания. Други пък ще получат изненадваща новина.

Какви изненади ви е подготвил периодът 5-11 август, можете да научите от точния седмичен хороскоп в следващите редове.

Ето какво вещае той:

Близнаци
Вие сте от щастливите зодии, които през тази седмица ще имат много запомнящи се и емоционални преживявания. Периодът ще е изключително благоприятен за любов и срещи с приятели. Предстои ви да проведете разговори, от които ще получите важна и полезна информация. Събитията, под чиито знак ще премине седмицата, са свързани с хора, които живеят в друго населено място.



Вероятно ще има известно забавяне на документ, потвърждение или договор, който очаквате с нетърпение. Не се безпокойте, всичко ще е наред. Събитията ще се развият във ваша полза, така че няма да е лошо да проявите малко повече търпение.

Предстои ви да проведете важен делови разговор с персона от чужбина. Ще се наложи да планирате или да присъствате на събиране от семеен характер. Някои от вас ще положат основите на нова любов.

Човекът, който ще плени сърцето ви определено не покрива вашите идеали, но въпреки това нещата помежду ви ще се получат.
Дамите от зодията ще са ангажирани с лични задачи в дома или с роднините си. Въпреки това ще имате поводи за гордост.
Мъжете пък трябва да проявят повече внимание в личните и професионалните си отношения с хора от зодиите Козирог, Дева или Телец.

Периодът ще е повече от запомнящ се

Рак
През тази седмица очаквайте изненада, свързана с новина, вещае точният седмичен хороскоп. Ще получите полезна за вас информация, която ще е от огромна важност за плановете ви. По всяка вероятност тази новина ще стане причина за доброто ви настроение.

Предстоят ви важни срещи с колеги или съмишленици, с които сте в една обществена или политическа кауза. Ще ви се наложи да разрешите и важни финансови дела. Периодът ще е благоприятен за уреждането на финансови недоразумения.

Във финансов план седмицата се очертава като стабилна. Очакват се и сериозни финансови постъпления. Ще имате известни затруднения в отношенията с половинката ви, тъй като ще се опита да се наложи и да властва, определяйки действията ви.

Ако сте родители на пораснали деца, не е изключено да имате ангажименти, свързани с новото им жилище или пък с покупката на нова придобивка. При все, че ще бъдете щедри, не забравяйте, че трябва да проявявате и разум при покупките.

Прибързаните действия, основани на емоциите, ще ви създадат проблеми. Периодът ще е благоприятен за романтични преживявания, стига да не прекалявате с капризите и да не се опитвате да манипулирате партньора си.

Дамите от зодията ще преживеят неприятен инцидент или пък ще станат свидетели на такъв.
Мъжете ще са повлияни от действията и решенията на хора от зодия Овен, Лъв и Стрелец, пише burgasnews.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.