Изпитан сок за топене на мазнини

0
322

Въоръжете се с търпение, защото нещата няма да се случат с магическа пръчица

При все, че сме едва януари, няма да усетите как времето ще се изтърколи и пролетта ще почука на вратата ви. Тогава със сигурност ще искате да изглеждате в перфектна форма и да сте се избавили от всички мазнини.

мазнини
Въоръжете се с търпение, защото нещата няма да се случат с магическа пръчица

Може би е излишно да споменаваме, че топенето на мазнини не се случва с магическа пръчица. Може би покрай коледните и новогодишните празници сте се поглезили с вкусни ястия от отрупаната трапеза, които не са се отрази добре на фигурата ви.

Е, случва се, не се упреквайте. Това важи с особена сила за онези, които се подлагат на дълги и изтощителни диети. Доказано е, че при тях е много по-трудно да се въздържат от вкусотиите, които се трупат пред очите им.

А и освен това всеки човек се поддава на моментна слабост. Малцина са тези, които могат да устоят на любимото си ястие или десерт. Покрай празниците незнайно защо, но винаги се прекалява с храната, а в резултат на това се добавят още мазнини към фигурата.



Трябва само да сте спокойни и да знаете, че това не е болка за умиралка. Проблемът определено има решение, но не трябва да очаквате чудеса, защото такива не могат да се случат. Не може да сте си позволявали да прекалявате с храната дълго време и сега изведнъж да искате да отслабнете за няколко дни. Сами се досещате, че това е практически невъзможно.

Ако все пак сте решени да се избавите от натрупалите се мазнини, то има начин това да се случи. Нужни са ви достатъчно воля, постоянство и търпение, то със сигурност се намирате на правилното място и четете точния материал.

Нужно е просто да си приготвяте редовно един сок, който ще изиграе огромна роля в нелеката ви битка с мазнините и килограмите. За приготвянето му, е нужно да отделяте само по няколко минути дневно. Продуктите, които са ви нужни, могат да бъдат открити във всеки един магазин.

И така, нуждаете се от две ябълки, 1 литър газирана вода и две пръчици канела. Ябълките трябва да ги измиете хубаво, да ги нарежете на малки парчета и да ги поставите в бутилка с широко гърло, за да можете да ги изхвърлите след това. После залейте ябълките с газираната вода и добавете пръчиците канела.

Затворете бутилката и оставете сместа да престои 5-8 часа в хладилника. Сместа трябва да се изпие в рамките на един ден. За следващия ден подгответе нова смес. Канелата и ябълките можете да използвате в продължение на три дни и едва след това да ги смените, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.