Седмичният хороскоп на Алена за периода 11-17.11.2019 – задават се буреносни облаци в отношенията с половинката ви

0
862

Не си позволявайте да скръстите ръцете и да очаквате всичко да се случи наготово

 

Алена
Не си позволявайте да скръстите ръцете и да очаквате всичко да се случи наготово

Ако изгаряте от нетърпение да научите какви изненади ви е подготвила новата седмица, можете да го направите от седмичния хороскоп на топ астролога Алена.

Със сигурност седмицата няма да е еднакво добра или лоша за представителите на всички зодии, категорична е Алена.

Ето кои зодии ще имат повече късмет в периода 11-17.11.2019 и кои ще трябва да са нащрек за всичко случващо се около тях според седмичния хороскоп на Алена:

Рак
Взаимоотношенията, без значение дали става въпрос за партньорски, приятелски или интимни, ще са от огромно значение за вас през седмицата. Не е изключено поради факта, че напоследък покрай множеството служебни задължения и невъзможността да сте близо до партньора си, да изпитате желание да се реванширате. Няма да е никак лошо, ако успеете да изкарате повече време с любимия ви човек. Споделете с половинката си какво ви вълнува и изслушайте нейните/неговите вълнения. Ако не последвате този съвет, не се изненадвайте, че през следващите дни между вас ще прехвърчат искри. Не е изключено и половинката ви да даде израз на гнева си от това, че не прекарвате достатъчно време с нея.



Споделете с половинката си това, което ви вълнува

Лъв
Според седмичния хороскоп на Алена за царствената зодия Лъв не се очертават кой знае какви промени през периода 11-17.11.2019 г. При все, че ще липсват преломни моменти, ще се появи невероятна възможност да затвърдите всичко онова, което сте успели да постигнете досега. Освен това ще имате шанса да сложите в ред делата си – нещо, което отлагате от доста дълго време. За вас седмицата ще стартира с акцент върху рутинните ви задачи. Предстоят ви изключително ползотворни дни, тъй като ще имате възможността да разгърнете напълно творческите си способности.

Дева
Ще получите изненадващо голяма подкрепа от околните, която ще ви помогне да реализирате плановете си до един. Не бързайте обаче да се отпускате, тъй като това далеч не означава, че ще имате възможността да скръстите ръцете, а всичко в живота ви да се подреди от само себе си. Напротив – нужно е да положите много повече усилия и да покажете ангажираност, без значение дали се стремите да получите по-голямо удовлетворение на работното място, в творческите ви начинания или пък изгаряте от желание връзката ви да върви по мед и масло. Направете всичко, на което сте способни и ще се уверите, че усилията са си стрували, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.