Седмичен хороскоп 23-29 декември 2019 година (III част) – бъдете готови за разнообразни емоции и преживявания

0
428

Събитията ще се развиват с невероятна бързина

 

седмичен хороскоп
Събитията ще се развиват с невероятна бързина

Точният седмичен хороскоп ще ви подскаже какво ви очаква в периода 23-29 декември 2019 година.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп за всяка една зодия от зодиака:

Везни
Настоящият период за вас ще премине под знака на важни и полезни за вас придобивки.
Те може да дойдат под формата на покупка, която ще направите сами или пък да получите интересен подарък. Със сигурност обаче ще можете да напълните не само ръцете, а и душата си с различни емоционални и материални подаръци. Ще имате повече срещи и разговори с приятели от близо и далеч. Има голяма вероятност да създадете нови приятелства и най-интересното е, че ще се случи при странни или нечовешки обстоятелства. Негативните ви преживявания през седмицата ще са свързани основно с битови уреди или ваши лични вещи.
Ваши приятели ще ви поискат помощ или вие самите ще им предложите такава.

Късметът ще е на ваша страна, но не го пропилявайте в хазартни игри

Скорпион
За родените под този знак периодът ще е повече от интересен. Бъдете готови за разнообразни емоции и преживявания. До голяма степен през тази седмица ще се определи бъдещето ви за следващата година. Късметът ще е на ваша страна, но това далеч не означава, че трябва да го пилеете на хазартни игри. Жена ще ви даде разумни съвети, помощ или информация, които ще изиграят важна роля през седмицата. Периодът е благоприятен за пътуване. Дамите от този зодиакален знак ще имат незабравимо преживяване по време на път или с човек отдалеч.



Стрелец
През настоящата седмица събитията за представителите на зодия Стрелец, ще се развиват с невероятна бързина. Няма да е пресилено, ако кажем, че няма да ви остане време нито за емоционална, нито за разумна реакция.
От какъвто и характер да са събитията, тяхната цел е да подредят нещата в живота ви, за да може да стартирате 2020 година по най-добрия начин. В този ред на мисли, приемете събитията такива, каквито са, без да се опитвате да ги променяте по какъвто и да било начин.
През този период ще се срещнете с нови хора от района, в който живеете или работите.
Поради някаква причина ще запомните разговор или среща с човек от зодия Телец, Дева или Козирог. Много от вас ще се радват на добри приходи.
Ангажираните с бизнес дела могат спокойно да очакват по-добри приходи, пише chernomore.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.