Хороскопът на Анджела Пърл за януари 2020 година (I част) – някои от вас ще започнат месеца със завиден старт

0
694

По всяка вероятност ще смените работното място или ще получите възможност за повишение

 

Анджела Пърл
По всяка вероятност ще смените работното място или ще получите възможност за повишение

Астрологът Анджела Пърл съветва да се отворите за промени през първия месец от новата година.

Истината е, че първият месец винаги е време за трансформация и освобождаване. Крайно време е да спрете да се придържате към всички онези неща, които в миналото са били важни за вас, но днес вече нямат никаква стойност. Действайте смело и най-важното – мобилизирайте се навреме.

Ето какво още вещае хороскопът за януари на астролога Анджела Пърл:

Овен
Още в началото на януари е добре да направите планове както за месеца, така и за цялата година. Представителите на този огнен знак ще изпреварят промяната в кариерата след 11 януари. По всяка вероятност ще смените работното място или ще получите възможност за повишение. Има голяма вероятност да промените и статута си като например се ожените или пък научите, че половинката ви е бременна. Времето е чудесно да отидете на екскурзия или да започнете да спортувате. Ако сте мечтали да започнете блог или пък да напишете книга, сега е моментът да сбъднете тази ваша мечта. Мнозина от вас ще променят местоживеенето си, заменяйки сегашното жилище с много по-удобно и уютно. Отделете време за себе си и се наградете. Със сигурност няколко посещения в спа център или пък масажът, биха ви дошли повече от добре.



Очакват ви много приятни изживявания

Телец
За преобладаващата част от представителите на зодия Телец, началото на 2020 година, е повече от обещаващо, вещае месечният хороскоп на Анджела Пърл. Очакват ви много приятни изживявания не само в личния ви живот, а и на работното ви място. Има голям шанс в началото на месеца да осъществите едно пътуване, което отдавна планирате и чакате. Още в средата на месеца ще можете да увеличите значително финансите си. Усилената ви работа ще донесе и друг принос, освен във финансово измерение – много е вероятно да получите и повишение.

Близнаци
През януари ще кипите от сила и енергия. Вие много добре знаете, че е добре да се доверявате на интуицията си, защото тя наистина е много силна. Направете го и сега и няма да съжалявате. На моменти дори имате ясновидска дарба, която ви помага да предвиждате мислите и действията на хората около вас. Именно тази ви дарба ще ви помогне да се справите в трудна ситуация и да обърнете ситуацията във ваша полза.
Не са изключени кавги с бизнес партньори или с клиенти. Няма място за притеснение, тъй като ще успеете да разрешите всичко, без проблеми. Много е важно обаче да не прехвърляте конфликтите у дома, за да не напрегнете излишно обстановката, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.