Седмичен хороскоп 17-23.02.2020 (II част) – периодът ще е доста нервен за някои от вас

0
310

Интензивните ви контакти напоследък ще са ви от полза

 

седмичен хороскоп
Интензивните ви контакти напоследък ще са ви от полза

Седмичният хороскоп за периода 17-23.02.2020, съветва представителите на зодия Рак да действат открито.

Що се отнася до Лъвовете, то звездите вещаят, че представителите на тази зодия ще получат възможност да разгърнат изцяло деловия си потенциал.

Девите пък ще са достатъчно сполучливи.

Какво още да очакват представителите на тези зодии в периода 17-23.02.2020, можете да научите в следващите редове от точния седмичен хороскоп.



Ето какво вещае той:

Рак
Интензивните ви контакти напоследък ще са ви от полза да влезете по-лесно в съдружие и да поставите началото на нови проекти. Преобладаваща част от представителите на зодията са съставили доста хитър план. По този начин ще демонстрирате противоборство в отношенията с околните. Имайте предвид, че това по никакъв начин няма да ви помогне да укрепите позициите си. Те и без това са достатъчно стабилни, така че е излишно да рискувате. Активизирайте присъствието си в обществото. В понеделник и вторник не си позволявайте хитрости, а играйте честно. Сряда и четвъртък ще ви радват със сполука. Петък и уикендът също се очертават доста благополучни.

И през следващите дни ще продължите да следвате стриктно задачите си

Лъв
Вашият седмичен хороскоп сочи, че и през следващите дни ще продължите да следвате стриктно задачите, които имат отношение към професионалните ви проекти. Представителите на царствената зодия навлизат в изключително благоприятен етап за реализация на лични цели и парични печалби. Ще успеете да стабилизирате значително позициите си в професионалната и обществената сфера чрез сключване на делово партньорство. Няма никакво съмнение, че поставяте началото на едногодишен ярко плодотворен период, който ще ви стабилизира допълнително. Понеделник ще е изпълнен с трудности, а вторник ще ви донесе редица неприятности. За сметка на това сряда и четвъртък се очертават като изключително успешни. Петък ще е силен, събота – напрегната, а неделя – плодотворна.

Дева
Задачите, с които ще ангажирате времето си през периода 17-23.02.2020, ще се развиват пропорционално на усилията, които ще вложите при изпълнението им, вещае седмичният хороскоп. При вас ситуацията до голяма степен наподобява тази на царствената зодия Лъв. Изнервени сте поради доста острите отношения с околните. По отношение на нивото на реализация в деловата сфера, сполуката ви е уеднаквена. Контактите ви в обществените среди се очертават като изключително полезни. Ще успеете да блеснете с нови възможности.
Понеделник се очертава като доста тежък. За сметка на това дните от вторник до четвъртък, включително, ще са успешни. Петък и събота се пазете от противниците си. Неделя е благоприятна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.