Променете тези навици и ще имате перфектна кожа

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Едни от най-разпространените проблеми могат да бъдат решени много лесно

Дерматолозите са категорични, че всеки може да има перфектна кожа, ако промени някои навици.

кожа

Едни от най-разпространените проблеми могат да бъдат решени много лесно

Със сигурност наличието на кожни проблеми не е никак приятно. От суха кожа до пигментни петна, акне, мазна кожа и др. проблеми, могат да бъдат излекувани само с промяната на някои навици.

Ето какво трябва да промените:

Ако имате пигментни петна по кожата си това е знак за дефицит на витамин В12. Можете да решите този проблем и като добавите към диетата си витамините С и Е, както и много антиоксиданти.
Заложете на приема на ягоди, домати, киви, горски плодове, грейпфрут, сливи, ананас и нар.За мазната кожа до голяма степен допринасят храните с висок гликемичен индекс. За да намалите значително нивата на производството на мазнина, е нужно да добавите към диетата си повече витамин А. той се съдържа в мангото, яйчения жълтък, морковите, сушените кайсии, спанака и сладките картофи.

Акнето е сред най-често срещаните кожни проблеми. Обикновено мазната кожа често се свързва с този проблем.
Специалистите посочват, че приемът на полиненаситени киселини може да помогне да успокоите до голяма степен кожните възпаления.
За да помогнете в лечението на акнето, добавете към менюто си ядки, ленено семе, орехи, плодове, зеленчуци и водорасли. Всички те ще да ви от полза, пише Блиц.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар