Брутална измама: Ето го новия начин, по който циганите се опитват да измъкват пари!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Тази измама минава вече всякакви граници, това вече не е човешко!

Циганите открай време си служат с непочтени начини да измъкват пари, но този път наистина прекалиха. Тази измама е просто брутална и в нея дори се застрашава човешки живот.

измама

Нова измама на циганите тормози България

Тук не става дума за телефонна измама, а вече е намесен живота на човек. Това е малко дете, което ромите използват за изнудване.

Те се скриват в храстите до някое кръстовище и пускат малко ромче пред някоя кола, като целта е да го блъсне и после да изнудват шофьора за пари.

Нарочно избират автомобил, който се движи с по-ниска скорост, за да не убие детето. В мига, в който стане инцидентът, се появяват и започват агресивно да обвиняват шофьора.

“Случи ми се на пътя от мол – Варна до кръговото на крайезерния път. Едно циганче изведнъж изскочи пред колата ми, набих спирачки, но го закачих. После се появиха много цигани и започнаха да ми искат пари. Имах само 100 лв. в себе си и им ги дадох.” – разказва потърпевш от измамата.

От МВР са запознати с тази измама. Те предупреждават шофьорите, ако им се случи подобно нещо, да не излизат от колата и да се заключат вътре. След това да звъннат на полицията.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар