Брутална измама: Ето го новия начин, по който циганите се опитват да измъкват пари!

0
493

Тази измама минава вече всякакви граници, това вече не е човешко!

Циганите открай време си служат с непочтени начини да измъкват пари, но този път наистина прекалиха. Тази измама е просто брутална и в нея дори се застрашава човешки живот.

измама
Нова измама на циганите тормози България

Тук не става дума за телефонна измама, а вече е намесен живота на човек. Това е малко дете, което ромите използват за изнудване.

Те се скриват в храстите до някое кръстовище и пускат малко ромче пред някоя кола, като целта е да го блъсне и после да изнудват шофьора за пари.

Нарочно избират автомобил, който се движи с по-ниска скорост, за да не убие детето. В мига, в който стане инцидентът, се появяват и започват агресивно да обвиняват шофьора.



„Случи ми се на пътя от мол – Варна до кръговото на крайезерния път. Едно циганче изведнъж изскочи пред колата ми, набих спирачки, но го закачих. После се появиха много цигани и започнаха да ми искат пари. Имах само 100 лв. в себе си и им ги дадох.“ – разказва потърпевш от измамата.

От МВР са запознати с тази измама. Те предупреждават шофьорите, ако им се случи подобно нещо, да не излизат от колата и да се заключат вътре. След това да звъннат на полицията.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.