Седмичен хороскоп 17-23.02.2020 (IV част) – за някои от вас се задават две изключително ярки и в същото време напълно противоположни възможности

0
417

Настоящият период е от огромна важност за вашето развитие

 

седмичен хороскоп
Настоящият период е от огромна важност за вашето развитие

Седмичният хороскоп за периода 17-23.02.2020 сочи, че представителите на зодия Козирог ще са доста успешни.

За сметка на това влиянието на този период върху хората от зодия Водолей, ще е променливо.
Рибите пък ще имат възможност да повишат значително продуктивността си.

Какво още очаква всяка една зодия в периода 17-23.02.2020, можете да научите в следващите редове от седмичния хороскоп.

Ето какво вещае той:



Козирог
Може би някой или нещо ще ви вдъхнови, или пък ще бъдете поставени в благоприятни условия, защото просто сте вие, но ще пристъпите към активни действия, за да реализирате намеренията си. През настоящия етап стабилността, която са успели да постигнат представителите на знака, ще остане ненарушена. Няма да е грешка, ако кажем, че настоящата седмица ще е тържество на изразителните ви възможности. На делово ниво ви предстои да осъществите взаимноизгодни контакти. Без да положите огромни усилия, те биха могли да се превърнат в плодотворно съюзничество или бизнес съюз.
Делничните дни ще са силно продуктивни и благодатни, с изключение на петък, който не само ще е нервен, а и доста напрегнат.

През тази седмица ще получавате значително по-лесно всичко онова, към което се стремите

Водолей
През тази седмица ще получавате значително по-лесно всичко онова, към което се стремите. Две изключително ярки и в същото време противоположни тенденции дават яснота за развитието на Водолеите през дните на новия седемдневен период.
Едната тенденция е благоприятна и безспорно определя успешна делова реализация, засилени бизнес контакти и добри печалби.
Другата пък е неблагоприятна и носи сериозни проблеми и затруднения.
Първите три дни от седмицата ще ви донесат сполука. Четвъртък отново ще ви донесе проблеми. Петък и уикендът, се очертават не само изпълнени със затруднения, а и изключително напрегнати.

Риби
Тенденцията по отношение на подобряване на благосъстоянието ви и подобряване отношенията ви с интимния партньор, е повече от благоприятна. Настоящият период е от огромна важност за вашето развитие, сочи седмичният хороскоп. Същевременно той е и доста сериозно предупреждение да не се заигравате със Съдбата.
Мнозина от представителите на зодията имат афинитет към такъв вид забавления. Имайте предвид обаче, че това може да ви скрои доста лоша шега. Към момента при вас има доста сериозно раздвижване, а събитията се движат с бясна скорост.
Понеделник се очертава благоприятен. През следващите три дни напрежението ви отново ще се повиши и то чувствително. Петък, както и почивните дни, също се очертават като доста нервни и напрегнати, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.