Седмичен хороскоп за периода 14-20 октомври (IV част) – за съжаление седмицата няма да е никак приятна за някои от вас

0
415

Късметът е изключително силен и ще е на ваша страна

 

седмичен хороскоп
Късметът е изключително силен и ще е на ваша страна

Точният седмичен хороскоп вещае, че през настоящия период представителите на зодия Козирог ще могат да разчитат на късмета си. Водолеите трябва да са много внимателни, а Рибите да не се опитват да хитруват.

Какви съвети дава още точният седмичен хороскоп за периода 14-20 октомври за всяка една зодия, можете да научите в следващите редове:

Козирог
Всички новости, които се случват в живота ви ще са плод на вашата лична инициатива. Преобладаващата част от дните от тази седмица ще са изпълнени с неприятни вълнения, причинени от стрес, напрежение и нови задачи. Ще е нужно да демонстрирате огромна активност, за да успеете да реализирате задачите, които сте си поставили. При все, че няма да липсват кавги и нерви и дори на моменти ще ви идват в повече, реализацията е извън всякакви съмнения. Късметът е на ваша страна и е изключително силен. Именно той ще даде мощен тласък на задачите в бизнеса, където ще настъпят сериозни промени. Лошото през този период е, че много от представителите на зодията ще са емоционално блокирани. Понеделник и четвъртък се очертават доста напрегнати, а вторник и сряда – успешни. Петъкът ще е труден и напрегнат, а уикендът – успешен.

Липсата на шанс ще доведе до сериозни сблъсъци през този период

Водолей
Вие сте готови на всичко, за да реализирате целите, които сте си поставили. Влагайки практична мисъл, опит и не без доза егоизъм, ще продължите да работите по делата си. Съветът на точния седмичен хороскоп е да бъдете изключително внимателни през настоящото седемдневие. В случая става въпрос за проблеми от доста широк спектър. В здравословен план също няма да липсват проблеми. Поради липсата на шанс предстоят сериозни сблъсъци в деловия и обществения сектори. Понеделник се очертава като доста проблематичен, но пък за сметка на това вторник ще ви донесе добри печалби. Сряда е успешна и благодатна, но пък четвъртъкът идва с проблеми и ще е доста труден. За сметка на това пък петък и уикендът ще са успешни.



Риби
Част от нещата, които ще се случат през тази седмица няма да ви зарадват, вещае точният седмичен хороскоп. Предвид настъпващите промени в бита ви, които ще са приятни, настроението ви ще се подобрява с всеки изминал ден. Ще реализирате изключително активно целите, които сте си поставили. Случаите, в които си позволите неискреност, ще бъдат последвани от жестоки кавги и може да си навлечете сериозни неприятности. Поради тази причина най-добре е да действате почтено, за да не си създавате допълнителни проблеми. На някои от вас пък изобщо няма да им липсва късмет. Понеделник, вторник и сряда ще са изпълнени с негативизъм. Неделя и четвъртък са печеливши, петъкът – успешен, а събота ще блести със силен шанс, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.