Седмичен хороскоп за периода 28 октомври-03 ноември (I част) – Динамични промени за една зодия и множество главоболия за друга

0
573

Преобладаваща част от Телците ще преминат през доста неблагоприятен период

седмичен хороскоп
Преобладаваща част от Телците ще преминат през доста неблагоприятен период

Точният седмичен хороскоп вещае динамични промени за представителите на огнената зодия Овен. Телците пък ще бъдат изправени пред сериозни главоболия, а Близнаците трябва да стоят далеч от проблемите.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп можете да научите в следващите редове.

Ето какво казва той:

Овен
Ще успеете да привлечете вниманието на мнозина с позицията си по наболели проблеми. В личен план развитието през този период ще претърпи доста интересни промени. Очертават се душевни загуби и проблеми – в някои случаи те ще са емоционални, а в други – материални. Не бързайте да унивате обаче, тъй като на този фон се поставя началото на плодотворен двугодишен етап, който ще премине под знака на делова и любовна сполука. Първите два дни от седмицата изискват по-сериозна мобилизация, за да постигнете успех. Сряда и четвъртък се очертават като благополучни. Петък и събота ще са тежки, но пък за сметка на това неделя ще е страхотна.



Противоречията ви с околните могат да вземат връх

Телец
Ще повлияете съзнателно на обстановката и общото настроение като по този начин ще подобрите значително работната обстановка, както и условията на живот. Точният седмичен хороскоп сочи, че преобладаващата част от представителите на зодията преминават през не особено благоприятен етап. Той се характеризира със сериозни пречки и трудности по пътя към осъществяването на цели от лично и делово естество. Преобладаващата част от вас ще са твърде изнервени, а това ще ви създаде проблеми с разбирателството ви с околните. Понеделникът ще ви донесе проблеми, а вторник и сряда ще преминат под знака на кавгите. Четвъртъкът ще е доста нервен, а в петъкът нервността ви ще се повиши още повече. За сметка на това той ще бъде последван от по-спокоен уикенд.

Близнаци
Ще успеете да изразите мнението си по служебни и други въпроси с положително отношение и ще успеете да предложите добри решения на проблемите. През този период обаче противоречията ви с околните може да вземат връх. Това ще доведе до загуба на материални блага. Тези от вас, които ще си послужат с измами, ще изправят противниците си пред свършен факт. Имайте предвид обаче, че в последствие ще получите доста тежък удар от някого. Поради тази причина би било добре да преосмислите добре начините, по които действате. Делниците се очертават като нервни и напрегнати. Петъкът също ще е нервен, но пък за сметка на това сполучлив. Събота е доста успешна, а неделя – непосредствена, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.