Седмичен хороскоп за периода 28 октомври-03 ноември (III част) – късметът ще е изключително силен за някои от вас

0
755

Ще се впуснете в нови задачи, търсейки предизвикателства във всичко

 

седмичен хороскоп
Ще се впуснете в нови задачи, търсейки предизвикателства във всичко

Точният седмичен хороскоп сочи, че представителите на зодия Везни ще успеят да се справят с твърде много работа през този период. Скорпионите пък не трябва да се отпускат и да занижават усилията, които полагат за постигане на целите им. Що се отнася до Стрелците – за тях седмицата ще е изпълнена с позитивизъм.

Ето какво още очаква представителите на всяка зодия според точния седмичен хороскоп за периода 28 октомври – 03 ноември:

Везни
През този период ще сте погълнати от всичко около вас и ще продължите да работите за просперитета си. Голяма част от вас ще се опитат да реализират целите си за периода чрез прилагане на хитруване. Ще успеете да реализирате успешно плановете си, но пък трябва да сте много внимателни. Имайте предвид, че всеки гаф може да ви върне на стартова позиция. Ако започнете да преигравате, лесно ще бъдете разкрити и отстранени от участие. Разбира се ще получите и наказание. По принцип периодът ви носи страхотен делови късмет, но това не означава, че трябва да злоупотребявате с него. Събота се очертава като изключително благоприятен и успешен ден. Останалите дни също няма да са лишени от успех, но ще са напрегнати, ярко нервни и изпълнени с редица усложнения.

Не забравяйте, че именно настойчивостта е задължително условие за осъществяване на целите

Скорпион
Ще се впуснете в нови задачи, търсейки предизвикателства във всичко, което ви хрумне, без изобщо да щадите себе си. Не забравяйте, че именно настойчивостта е задължително условие за осъществяване на целите. Ако не отстъпвате от първоначалното си намерение, ще успеете. А и късметът ви през този период е доста силен. Бъдете особено внимателни при провеждане на преговори и подписване на документи, защото съществува реален риск от манипулации и измами. Дните от понеделник до четвъртък са със смесено влияние. Това е достатъчно ясно указание, че трябва да сте с повишено внимание. В петък е добре да се пазите от хитрите уловки, в които ще се опитат да ви вкарат. Уикендът се очертава успешен.



Стрелец
През този период интересите ви ще са съсредоточени основно върху материалната сфера като вниманието ви ще бъде съсредоточено върху постигането на изгодни за вас договорености. Вие сте фаворитите в реализацията на личните и делови цели. Това не означава, че можете да си позволите да се отпуснете или пък да влизате в конфликти. Действайте с убеденост във възможностите ви. Късметът ви е изключително силен, така че се възползвайте максимално от подкрепата му. Понеделник, сряда и петък се очертават като доста тежки дни. Уикендът ще е плодороден, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.