Седмичен хороскоп 18-24 ноември 2019 (II част) – ще бъдете изправени пред сериозни проблеми

0
398

Периодът открива добри възможности за реализация на целите, които сте си поставили

 

седмичен хороскоп
Периодът открива добри възможности за реализация на целите, които сте си поставилиседмичен хороскоп

Точният седмичен хороскоп за периода 18-24 ноември 2019 година вещае, че някои от вас ще бъдат изправени пред затруднения, с които ще трябва да се заемат доста сериозно.

Какво още очаква всеки един зодиакален знак, можете да научите от точния седмичен хороскоп.

Ето какво вещае той:

Рак
Предвид множеството отговорности, с които ще ви натоварят, за вас седмицата ще започне с доста напрежение. Определено това ще е един от доста трудните периоди за представителите на зодия Рак, вещае точният седмичен хороскоп. Ще се наложи да действате по изпълнението на задачите ви с пълна мобилизация и да разчитате предимно на собствените си способности. Ще имате успехи в бизнеса, както и по въпроси, свързани с административна компетентност. Ще възникнат обаче сериозни разочарования при работа по цели, които следва да осъществите чрез контактите ви в обществото. Делниците се очертават като успешни, с изключение на тежкия и доста напрегнат четвъртък. Събота, а и като цяло уикендът, ще са доста благоприятни за делата ви.



Задават се сериозни разочарования

Лъв
Множеството усилия, които положихте, както и редицата неудобства, които бяхте принудени да изживеете, все пак ще доведат до успешен финал. От гледна точка на социалните ви позиции за успешна реализация на целите, както и нагласа, представителите на царствената зодия няма да имат съществени причини за недоволство. Въпреки това периодът едва ли ще остави добри впечатления у преобладаващата част от представителите на зодията. Очертават се сериозни неудобства, които ще засегнат предимно личния ви живот. Делничните дни до сряда включително се очертават като успешни. Четвъртък обаче ще е доста напрегнат. Петъкът също ще е изключително напрегнат, но пък за сметка на това успешен. Съботата ще е благоприятна, докато неделя се очертава като доста нервна.

Дева
Към изпълнението на професионалните, лични и социални ангажименти, ще пристъпвате с търпение и вътрешно смирение пред всичко ценно за вас. Периодът открива добри възможности за реализация на целите, които сте си поставили. Няма да липсват и проблеми. За част от Девите, те ще са свързани с деловите им задачи и най-често ще са предизвикани от административни пречки. При други тези проблеми ще са свързани с взаимоотношенията с партньора ви. Не е изключено да се появи и здравословно неразположение. Всички дни от седмицата ще са благоприятни за осъществяване на намеренията ви, с изключение на четвъртък. Той се очертава като доста тежък ден, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.