Седмичният хороскоп на Алена за периода 02-08 декември 2019 г. (III част) – ако не овладеете емоциите ще утежните още повече положението си

0
458

Привързаността ви към материалните неща в живота ще ви създаде допълнително напрежение

 

Алена
Привързаността ви към материалните неща в живота ще ви създаде допълнително напрежение

От седмичния хороскоп ще научите какви събития вещае топ астроложката Алена за всеки един от зодиакалните знаци.

Докато за някои от вас периодът се очертава като доста успешен, то други ще бъдат изправени пред сериозни затруднения. Можете да научите сред кои сте, ако прочетете седмичния хороскоп на Алена в редовете по-долу.

Ето какво вещае хороскопът на Алена за периода 02-08 декември 2019 година:

Везни
Ако планирате да направите инвестиция или да се сдобиете с нов имот, Алена предупреждава, че сега не е най-удачния период и съветва да изчакате малко. Разбира се рискът е уместен само в случай, че можете да пресметнете и предвидите всичко, както и ако получите подкрепата на влиятелни роднини. Ако получите такъв шанс, дерзайте! Опитайте се да владеете емоциите си, за да не утежните още повече положението, в което сте изпаднали. Понеделник, както и уикендът се очертават като изключително напрегнати дни за вас. През останалите делнични дни също няма да липсват проблеми, но ще са сравнително лесно отстраними.



Периодът е силен за провеждане на преговори, както и за финансови постъпления

Скорпион
Необвързаните от вас ще са подвластни на силното желание да открият половинката си. Ако наистина все още не сте открили човека, който ви е нужен, Алена вещае, че периодът е доста благоприятен за целта. По отношение на обвързаните, седмицата се очертава като доста щедра. Предстои ви да оберете плодовете на вече свършените от вас дела. Имайте предвид, че привързаността ви към материалните неща в живота ще ви създаде допълнително напрежение. Периодът е силен за провеждане на преговори, както и за финансови постъпления. Пазете се от измами! Изключително трудни дни за представителите на зодия Скорпион се очертават понеделник и неделя. Останалите също ще са напрегнати, но пък ще са успешни.

Стрелец
Ще имате шанса да приключите започнатите от вас дела. Нужно е да си извадите поука от създалото се по-рано положение. Имате възможността да поставите ново начало в житейски план. Съдбата ще ви подкрепи в начинанията ви, но ще е нужно да изчистите дълговете си към всички. При все, че околните обстоятелства не са много благоприятни за вас, тъй като не само са нестабилни, а и са изпълнени с лицемерие, ако разчитате на собствените си възможности, ще успеете. Понеделник и неделя ще са изключително трудни за вас. Петъкът се очертава доста напрегнат, но въпреки това не лош. Съботата ще е успешна. През останалите дни влиянието ще е смесено, вещае Алена, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.