Седмичен хороскоп 09-15 декември 2019 (III част) – периодът е съдбовен за някои от вас

0
447

Делничните дни се очертават като доста нервни

 

хороскоп
Делничните дни се очертават като доста нервни

Точният седмичен хороскоп вещае, че Везните ще бъдат изправени пред чудесен нов етап. На Скорпионите през настоящия период ще им се наложи да проявят повече решителност, а Стрелците ще получат много голям шанс.

Какво още е подготвил периодът 09-15 декември 2019 г. за представителите на всеки един зодиакален знак, можете да научите от точния седмичен хороскоп в следващите редове.

Ето какво вещае той:

Везни
За вас през седемдневието се задават доста изненади и непредвидени ситуации. Тук е моментът да ви подсетим, че е огромна необходимостта от енергични действия поради видимата нестабилност на пазара. Това, което към момента ви засяга лично и пряко, е работата ви в съдружие с някого. Именно съвместната ви работа, е гаранция за успешна реализация на задачите, които сте си поставили и за стабилност. До края на периода ще съумеете да се движите с доста добро темпо и ще постигнете удовлетворителни резултати. При все, че делничните дни се очертават като доста нервни, те все пак ще ви донесат успех. Петък и уикендът пък ще са невероятно успешни за вас.



Насочете енергията си към целта, която преследвате

Скорпион
Периодът се очертава като доста интересен за вас според точния седмичен хороскоп. Контактите, които ще осъществите, са доста обещаващи не само в професионален, а и в личен план. Имайте предвид обаче, че през настоящия етап на преден план ще излезе нестабилността или по-скоро двойствеността ви. Това означава, че трябва да проявите категоричност и да не отстъпвате при преследване на целите, които засягат интересите в деловите и социалните среди. Насочете енергията си към целта, която преследвате и не я разсейвайте с други занимания, докато не реализирате намеренията си. Не само делничните дни, а и уикендът се очертават като много благодатни за вас.

Стрелец
Ако сте се посветили на професионалната си кариера, то периодът 09-15 декември 2019 г., е вашият звезден миг. През седмицата съдбовната тенденция за развитието ви, е изключително благоприятна. Ще имате възможност да реализирате личните си цели, както и всички ангажименти, които са свързани с обществените среди и бизнеса. Ясно се вижда, че някои от вас не полагат достатъчно усилия, за да са по-стабилни. Ако не коригирате това по най-бързия начин, ще понесете доста тежки последствия. Ползотворните делнични дни, са сряда и четвъртък. Петък определено няма да е от най-добрите ви дни през седмицата. За сметка на това пък уикендът се очертава като доста ползотворен и успешен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.