Седмичен хороскоп 09-15 декември 2019 (IV част) – позициите ви не са от най-стабилните

0
401

Петъкът ще е много лош, така че се подгответе отрано

 

хороскоп
Петъкът ще е много лош, така че се подгответе отрано

Според точния седмичен хороскоп, представителите на зодия Козирог ще имат невероятен шанс за ползотворно партньорство. Водолеите ще успеят да заздравят и конкретизират личните си позиции, а Рибите ще получат възможността да укрепят партньорските взаимодействия.

Какво още ще донесе настоящият период за всеки един от зодиакалните знаци, можете да научите от точния седмичен хороскоп в следващите редове.

Ето какво вещае той:

Козирог
Докато се справяте в движение с всяка възникнала трудност, ще продължите да търсите преки пътища за реализация на намеренията ви. В делово отношение настоящият период, е много добър за вас и ще ви предостави отлични възможности за партньорство, което ще се окаже доста изгодно за вас. Имайте предвид обаче, че личните ви позиции не са от най-стабилните. За това ви положение съществен принос има човек от близкото ви обкръжение. Вашето постоянно хитруване също оказва негативно влияние върху стремежа ви за напредък. Опитайте се да го ограничите. Сряда и събота, са ярко благоприятни дни. Петък ще много неблагоприятен и напрегнат. Останалите дни ще са средно хубави.



Ще получите добри възможности за действие

Водолей
Вие ще се заемете съвсем съзнателно с промените в знак на потвърждение на умението ви да насърчавате и подобрявате живота – не само своя, а и този на останалите около вас. Седемдневието ще ви донесе добри възможности за действия, които ще се увенчаят с успех. Имайте предвид обаче, че ще се усети и подчертана нестабилност на основата, върху която сте стъпили. Това определение по никакъв начин не засяга деловите ви позиции. На служебното си място ще демонстрирате известна двойственост, която е нетипична за вас. Така или иначе обаче целта на тази промяна в стила ви, има своята насоченост. Вторник и неделя се очертават като много лоши дни. Петък също няма да ви е по мярка, но за сметка на това останалите дни ще са добри.

Риби
Вие ще продължите работата си по задачите с присъщия ви двойствен дух. Цялата ви енергия ще бъде подчинена на високите цели, които сте си поставили. Вие притежавате способността да омаете всеки, от когото очаквате някаква помощ в реализацията на задачите и целите ви. През предстоящото седемдневие обаче е препоръчително да сте малко по-сдържани. Не разчитайте единствено на своите способности, защото няма да успеете да постигнете заветната цел. Първото нещо, с което следва да се заемете, е укрепването на приятелските отношения с партньорите ви. Всички дни, с изключение на петък, ще са успешни, но пък за сметка на това ще бъдат изпълнени с нерви. Петъкът ще е много лош, така че се подгответе отрано, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.