Вълшебна маска за подмладяване на кожата

0
396

Ще останете изключително доволни от резултата

В следващите редове ще ви разкрием вълшебна маска, която има невероятно подмладяващо действие върху кожата.

кожата
Ще останете изключително доволни от резултата

Още след първото й приложение ще ви стане любима, защото резултатите от нея ще ви оставят без думи.

Тя е абсолютното доказателство за това, че не е нужно дамите да посещават скъпи козметични салони, за да изглеждат добре. Достатъчно е да полагат редовна и правилна грижа и кожата ще им се отблагодари многократно.

За никого не е тайна, че с възрастта проблемите с кожата стават все повече. Те са свързани основно с бръчките. Факт е, че бръчките не могат да бъдат избегнати, но пък за сметка на това можете да ги забавите във времето.



Прилагайки тази вълшебна маска със сигурност ще се подмладите с години. Една от дамите, които са я приложили твърди, че все повече хора започнали да я бъркат с дъщеря й, която е в гимназията.

Лесно можете да си я приготвите в домашни условия, тъй като компонентите й са леснодостъпни. Става въпрос за домашна маска на базата на глицерин и желатин. Тя не само ще заглади кожата ви, а и ще реши до известна степен проблема с двойната брадичка. Е, какво повече може да желае човек?

За да си приготвите тази вълшебна подмладяваща маска, се нуждаете от следните продукти:
3 с.л. чист пчелен мед
1 ч.л. желатин
100 мл. минерална вода
100 мл. глицерол
1 таблетка аспирин
3-5 мл. лавандулово масло

В подходящ съд поставете желатина и го залейте с водата. Тя трябва да е със стайна температура. Оставете го да набъбне за половин час.
Стрийте една таблетка аспирин и поставете получения прах на върха на ножа.

Преместете набъбналия желатин в стъклен съд и добавете всички останали компоненти от маската. Поставете съда в гореща вода и разбъркайте сместа с дървена лъжица, докато стане хомогенна. След като това се случи, изкарайте съда с маската от горещата вода и я оставете да се охлади. През това време трябва непрекъснато да разбърквате маската.

Няма да сгрешите, ако използвате миксер, за да получите пухкава маса. Полученото количество ще ви е достатъчно за три седмици. Съхранявайте маската на вратата на хладилника. Преди да прибегнете към нанасянето на нужното количество от маската върху лицето, натопете ръцете си във вода.

Нанася се вечер, 1.5-2 часа преди сън и задължително върху предварително почистена кожа. Можете да я нанесете и върху гърдите и ръцете си.
Единият вариант е да отстраните маската с помощта на минерална вода, след което да нанесете хидратиращ крем. Другият вариант е да я забършете със салфетка и да си легнете, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.