Това е най-ефикасното и евтино средство за лечение на гъбички по ноктите

0
1218

Резултатите няма да закъснеят

Ако ви измъчват гъбички по ноктите, то тогава няма никакво съмнение, че сте попаднали на правилното място.

гъбички по ноктите
Резултатите няма да закъснеят

Никак не са малко хората, които страдат от гъбички по ноктите. При все, че на пазара се предлага доста широка гама от противогъбични продукти, мнозина твърдят, че не са достатъчно ефикасни. Други пък недоволстват от високите им цени.

За да избегнете тези два проблема и да решите този с неприятните гъбички по ноктите, можете спокойно да се доверите на тази евтина, но в същото време изключително ефикасна рецепта.
Трябва да знаете, че дори само един в семейството да страда от гъбички, то е задължително цялото семейство да премине курс на лечение.

За да се избавите от гъбичките по ноктите, е нужно да правите една проста процедура по два пъти на ден. Цялата философия се състои в това да напоите памучен тампон с йод и да изтъркате ноктите си с него. И това, както вече споменахме, трябва да се прави по два пъти на ден, най-добре сутрин и вечер.



Много е важно да обработвате с йодните тампони не само засегнатите нокти, а и здравите такива, с цел превенция. Другото важно условие, което трябва да спазите, докато изпълнявате тази процедура, е да не докосвате кожата, тъй като рискувате да я изгорите.
Не след дълго ще останете приятно изненадани от резултатите от този метод на лечение на гъбички по ноктите.

След около месец, след старта на лечението, резултатите ще са видими. Имайте предвид, че при обработката на ноктите с йод, може да се появи усещане за парене. В това няма нищо страшно, дори е нормално. Именно това парене е сигналът, че методът наистина действа. Ако не усещате дори и най-малко парене, то е излишно да продължавате курса на лечение, защото така или иначе няма да даде резултат.

Освен това можете да правите и горещи вани с йод. За целта в кофа или леген с гореща вода разтворете 10-15 капки йод, разбъркайте и потопете краката си. Краката трябва да останат потопени за около 15-тина минути. След това с пемза изстържете всички излишни кожички от ходилото, а с пила изпилете най-горния слой на нокътната плочка.

След като сте изпълнили тази процедура, обработете участъците с кислородна вода и намажете с антибактериално средство. Най-добре е накрая да обуете чорапи или пък да превържете стъпалата си.Резултатите ще са видни след 3-та или 4-та процедура, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.