Тази хитрост ще запази аромата на любимия ви парфюм ви до 24 часа

0
938

Със сигурност тази информация ще ви е от полза

 

парфюм
Със сигурност тази информация ще ви е от полза

Не всяка дама може да си позволи скъп и траен парфюм. За сметка на това пък има една хитрост, която може да удължи аромата на парфюма ви до едно денонощие.

Убедени сме, че ще ви е интересно да я научите. Няма никакво съмнение, че веднага след това ще я приложите и ще останете повече от доволни от резултата.
Ако искате ароматът на любимия ви парфюм да не се изпари още по обед и вечер, когато се приберете да миришете на всичко друго, но не и на него, опитайте с тази хитрост.

На практика решението на този проблем е много по-лесно, отколкото си мислите. За да фиксирате за по-дълго време аромата на любимия ви парфюм, са ви нужни само две неща – натурален вазелин и разбира се парфюма ви.

Първото, което трябва да направите, е да намажете с вазелин китките, шията и останалите места по кожата, на които ще пръскате парфюма. След като сте се убедили, че вазелинът е втрит добре, можете да преминете към пръскането с парфюм.



Няма никакво съмнение, че ще останете повече от доволни от резултата

Тайната се крие в това, че вазелинът действа на принципа на основата за грим. Няма никакво съмнение, че не само ще фиксира аромата, а и ще го запази за много по-дълго време в сравнение с преди. Опитайте и ще се убедите сами в невероятното му действие, пише zajenata.bg.

Имайте предвид, че колкото и силен да е ароматът на вашия парфюм, ако той е нанесен върху суха кожа, ще се изгуби много бързо. Както казват специалистите-парфюмеристи, парфюмът просто НЕ „работи“ върху суха кожа.

Това означава, че, за да запазите за по-дълго време аромата му, задължително трябва да нанесете хидратираща основа на базата на вазелина. Това е всичко, което трябва да направите. След това не ви остава нищо друго, освен да се наслаждавате на любимия си аромат през целия ден, а и не само.

Освен това трябва да отбележим, че много жени допускат редица грешки при нанасянето на парфюма. Една от тях е впръскването му в китките, след което ги разтъркват и ги допират до врата си, за да разнесат аромата. Е, добре е да сте наясно, че този навик не ви е от полза.

Известният парфюмерист Франсис Куркджиян припомня, че търкането нагрява кожата и предизвиква производство на естествени ензими. Те пък на свой ред водят до промяна на аромата на парфюма. Не на последно място, трябва да знаете, че най-податливи на това изменение, са върховите и средните нотки, отговорни за последния и най-дълъг период на разцъфтяването на аромата, пише edna.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.