Месечен хороскоп за юли 2019 – зодия Козирог

0
940

Задавайте си само реални цели

 

месечен хороскоп
Задавайте си само реални цели

За представителите на зодия Козирог, периодът се очертава като доста тежък, вещае юлският месечен хороскоп.

Опитайте се да преминете през този период с достойнство, колкото и да е тежък. Не губете вярата си в доброто. За съжаление се задават сериозни кавги в семейството ви, неприятна раздяла или пък ще ви съкратят от работното ви място.

Въпреки това няма място за отчаяние, тъй като съдбата отново ще ви подаде ръка и ще ви изстреля отново нагоре. При все множеството трудности, пред които ще бъдете изправени, в края на периода ще изпитате само удовлетворение.

Истината е, че това е и времето, в което ситуацията на работното ви място, както и личният ви живот, ще започнат постепенно да се подобряват. Ще откриете много нови приятели. Предстоят ви доста пътувания и всяко от тях ще бъде повече от успешно.



Ще се изправите пред доста трудности

Семейните също ще преминат през доста трудности, породени от разногласията им с близки или приятели. Ще се наложи дълго време да се извинявате и да оправдавате поведението си пред важен за вас човек, който ви е обиден. Някои от вас ще се сблъскат с горчиво предателство, което несъмнено ще подкопае чувствата ви. Не правете необмислени неща. По-добре да направите известна пауза, преди да разрешите трудната ситуация.

Тези от вас, които скоро са встъпили в брак, ще се сблъскат с първата криза в семейния живот. Дори и през ум обаче не трябва да ви минава мисълта за раздяла. Няма никакво съмнение, че след като преодолеете тази криза, отношенията ви ще са още по-силни.

Необвързаните ще се радват на многобройни романтични срещи. Бъдете смели, докато не откриете половинката си. Знайте, че всичко е във ваши ръце и доброто тепърва предстои. Освен това ще имате пълната морална подкрепа от страна на приятелите ви.

Опитайте се да съсредоточите вниманието си върху най-належащите въпроси. Всичко останало оставете на заден план. Захващайте се само с онези задачи, които ще успеете да свършите в срок. Задавайте си само реални цели. Междувременно не пропускайте случващото се около вас.

Проблемите ви в любовната сфера ще забавят до известна степен работния ви ритъм. Вероятно сами се досещате, че това никак няма да се понрави на шефовете ви. Добре е да не губите време и да коригирате ситуацията по възможно най-бързия начин, за да не се окаже, че сте изгубили работата си.

В средата на месеца ще получите доста изкусителна оферта. Трябва да сте пълни глупаци, че да пропуснете такава екстра, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.