Седмичен хороскоп за периода 12-18 август (IV част)

0
471

През целия период ще сте изпълнени с енергия, за която мнозина могат да ви завидят

 

седмичен хороскоп
През целия период ще сте изпълнени с енергия, за която мнозина могат да ви завидят

Точният седмичен хороскоп съветва да се вслушвате повече в съветите на околните, тъй като определено ще са ви от полза.

Какви съвети дава още Алена и с какво ще трябва да се справя всяка зодия през периода, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп на Алена:

Козирог
Започнете да се вслушвате повече в съветите на околните. Те могат да ви бъдат само от полза. Разбира се това далеч не означава, че трябва да слушате всеки и да се съгласявате с мнението му. Съвсем скоро ще ви дойдат гости от далеч. Те ще ви направят много щастливи, тъй като ще ви дадат възможност да сте съпричастни с радостта им.



Поставили сте си твърде високи амбиции по отношение на децата. Това ще доведе до сериозни разминавания с тях. Крайно време е да им дадете право на избор. Не се опитвайте да им налагате мнението си по всички въпроси. Волно или неволно, притежавате недостатъка да правите всяка ситуация твърде критична.

За някои от вас съдбата е подготвила доста приятни изненади

Водолей

Забравете за излишните капризи, тъй като в противен случай ще отегчите до краен предел най-близките ви хора. В бизнес начинанията ще се радвате на отлични възможности, сочи точният седмичен хороскоп. Делата ви, които са свързани с друго населено място, също ще поемат в желаната от вас посока.

Ще се появят ваши стари приятели или колеги отдалече, с които не сте се виждали доста време. Опитайте се да забравите за рутината и прекарайте няколко приятни дни в компанията им.

Риби
Точният седмичен хороскоп на Алена вещае, че през настоящия период съдбата е подготвила доста приятна изненада за вас. За някои от вас изненадата ще е свързана с доста изкусителна оферта за нова работа. Други пък ще имат възможността да се издигнат изненадващо високо в йерархията в службата.

За момента забравете за дългосрочните си планове, оставете ги за по-късен етап. Бъдете по-умерени в харченето на финансови средства. Ако пренебрегнете този съвет, рискувате да останете без пари в момента, в който най-много ще се нуждаете от тях.

Що се отнася до житейския ви партньор, то в този период определено няма да ви е скучно с него. През цялата седмица ще сте в завидно добро настроение. Дори околните ще се чудят какво се случва с вас. Дори ще усетите прилив на сили, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.