Седмичен хороскоп 10-16 февруари 2020 година (II част) – добри възможности за някои от вас

0
433

Всяко едно от действията ви ще бъде подчинено основно на грижата за дома и семейството ви

седмичен хороскоп Седмичният хороскоп за периода 10-16 февруари 2020 година вещае, че представителите на зодия Рак, ще успеят да реализират чрез партньорство целите, които са си поставили.

За Лъвовете пък периодът се очертава много сполучлив, а на Девите ще им се наложи да възстановят душевния си баланс.

Какво още да очаква всяка една от изброените зодии в периода 10-16 февруари 2020, можете да научите от точния седмичен хороскоп в редовете по-долу.

Ето какво вещае той:



Рак
Всяко едно от действията ви ще бъде подчинено основно на грижата за дома и семейството ви. Представителите на тази зодия ще успеят да осъществят целите си през настоящия период чрез два основни хода – дипломация и чрез нечия помощ. Ще успеете да реализирате добри финансови печалби чрез подкрепата на човек от обществените среди.
Понеделник ще премине под знака на множество затруднения. Вторник пък се очертава изключително напрегнат за родените под знака на зодия Рак. За сметка на това пък сряда и четвъртък идват с успехи. Петък, събота и неделя ще пожънете невероятен успех по отношение на целите, които сте си поставили.

Седмицата е ярко благоприятна за представителите на царствената зодия

Лъв
С вперен в бъдещето поглед, ще посветите времето си на всичко онова, в което виждате възможност за професионално развитие. Седмичният етап е ярко благоприятен за представителите на огнената зодия. Ще се радвате на успешна реализация във всички сфери, с които се захванете. Изключение прави само деловия сектор, където мнозина от вас ще се сблъскат със сериозни проблеми. Поради тази причина следва да сте много по-внимателни в тази сфера, а при необходимост – дори и отстъпчиви. В понеделник бъдете особено внимателни в действията си. Вторник, сряда и четвъртък ще ви радват с успехи. Петък ще е печеливш, а събота ще ви донесе промени. В неделя също ще се наложи да сте много внимателни.

Дева
Точният седмичен хороскоп вещае, че в периода 10-16 февруари 2020 година, ще откриете добри възможности за реализация. Новостите сами ще ви се „предложат“, но не трябва да губите търпение. Етапът, в който предстои да влезете, може спокойно да се определи като „време за душевна регенерация“. Със сигурност няма да ви е много лесно, тъй като ще ви се наложи да внесете някои промени в досегашния ви начин на живот. В същото време обаче няма да срещнете и кой знае какви затруднения, имайки предвид, че Съдбата ще ви подкрепя и ще „изравнява“ неравностите по пътя ви. В понеделник ще ви липсва стабилност. За сметка на това пък вторник и сряда ще ви донесат успехи и положителни емоции. Четвъртъкът носи известни затруднения. Петък и уикендът обаче ще са много благоприятни, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.