Няколко модни трика, с които ще прикриете широкия ханш

0
582

Заложете на блуза с дължина до талията

Малцина са дамите, които могат да се похвалят с перфектна фигура, още повече с напредването на възрастта. Поради тази причина ще ви разкрием няколко модни трика, благодарение на които ще можете да прикриете широкия ханш.

ханш
Заложете на блуза с дължина до талията

Факт е, че именно ханшът е една от най-проблемните зони при дамите. Дори и да слабеете, сантиметрите на широкия ханш ще намалеят най-бавно, а в нередки случаи те дори не помръдват.

В същото време не може да се отрече, че именно широкият ханш, е едно от нещата, които удрят по самочувствието на дамите. Той някак си ги кара да се чувстват дебели.
За щастие стилистите притежават кратък наръчник с прости правила, чрез които можете успешно да прикриете широкия ханш. Те създават зрителната измама, че сте се вталили и дори ще започнете да получавате комплименти за това колко много сте отслабнали и колко добре изглеждате.

Първият от съветите на модните експерти, които е добре да спазите, е да заложите на блуза с дължина до талията или съвсем леко под нея. Що се отнася до деколтето, то за дамите с изявен ханш, стоят най-добре елипсовидните или падащите модели.



При избор на рокля, трябва да обърнете най-голямо внимание на гърба, бюста и раменете. Препоръчително е да не залагате на рокли с презрамки. Освен това те трябва да са свободни в областта на ханша.

Ако сте с коремче, то не е добра идея да изберете панталон с твърде ниска талия. Колкото и да е модерен и да виси на всички витрини, то със сигурност няма да се чувствате много комфортно от издайническите излишни сантиметри, които се показват над колана.

От особена важност е да прецените правилно размера си и да изберете панталон със средно ниска талия. Предвид, че наближава и летния сезон, то със сигурност ще заложите на по-оскъдни дрехи. В този ред на мисли, е добре да разполагате и с панталон с дължина 7/8. Той е сред задължителните елементи в гардероба за топлия сезон, особено за жените с по-висок и строен силует.

В случай, че не се радвате на достатъчно стройна фигура, то е препоръчително да заложите на по-дълга класика. От полза може да ви е и тънката, свежа и практична лятна жилетка. Тя ще е прекрасен аксесоар за летните вечери или като допълнение към тоалета ви.

Не бива да пренебрегвате факта, че райетата разширяват още повече силуета. Ако обаче искате да обърнете райетата във ваша полза, то в такъв случай заложете на различни по широчина и цвят, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.