Седмичен хороскоп за периода 12-18 август (I част)

0
810

Не е изключено да станете жертва на джебчии

 

седмичен хороскоп
Не е изключено да станете жертва на джебчии

Според точния седмичен хороскоп на Алена за периода 12-18 август, две от зодиите ще се радват на благоприятни възможности за нови начинания.

Какво още гласи точният седмичен хороскоп на Алена за всяка една зодия, можете да научите в следващите редове:

Овен
Звездите са категорични, че не трябва да предприемате драстични мерки както в личен, така и в служебен план. Обърнете по-сериозно внимание на здравословното ви състояние и се придържайте към здравословен режим на живот.

Ще имате щастливи моменти с децата, но няма да ви липсват и главоболия. Нужно е да им отделяте повече време и да ги дарявате с повече обич. Това ще ви се върне многократно. Не пропускайте шансовете си и не пилейте времето си напразно.



До края на периода ще имате възможност да си отдъхнете. Възползвайте се максимално. Може да отделите време за спорт, кино, разходка или друго любимо занимание. Бъдете нащрек, тъй като може да станете жертва на джебчии. Ако точно сега ще ползвате летния си отпуск, има голяма вероятност да попаднете на изключително изгодна оферта за пътуване или за хотел.

Ето какво вещаят звездите за всеки зодиакален знак

Телец
Някакво вътрешно безпокойство не ви дава мира от доста време насам. Астролозите са категорични, че нямате основателна причина за това. Ще успеете да скъсите разстоянията, които ви делят от заветната цел.

Нещата най-накрая ще започнат да ви се подреждат по начина, по който искате. Крайно време е да започнете да гледате малко по-оптимистично на бъдещето. Пред вас ще се открият нови хоризонти, възползвайте се максимално.

В семейството ви разчитат основно на вас. Поради тази причина едва ли ще се изненадате на редицата ангажименти, с които ще ви натоварят близките ви хора. Днес ще научите дълго очаквана новина, която ще ви донесе облекчение. Във вторник и сряда може да опитате късмета си на тото.

Близнаци
Точният седмичен хороскоп на Алена сочи, че сте изключително съсредоточени в работата си и не отстъпвате и крачка. Това несъмнено ще ви осигури по-високи доходи, но в същото време ще усетите и известно психическо натоварване. В края на периода ще се запитате дали си е заслужавало високата цена, която сте платили. Не е изключено мнозина от вас да останат разочаровани.

За щастие поне в дома ви всичко ще върви по мед и масло. Семейството ви ще ви осигури отпускаща атмосфера. В никакъв случай не си позволявайте да развалите хармонията, която цари. Не забравяйте, че именно семейството и домът ви, са единствените ви оазиси, на които можете да намерите спокойствие, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.